KezdőlapÉletmódA felnőtt nők 40 %-át a fiatalabb pasik érdeklik

A felnőtt nők 40 %-át a fiatalabb pasik érdeklik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tízből négy érett nő fiatal pasikról álmodozik. Ez derült ki egy online kutatásból, amelyet Nagy-Baritanniában végeztek el. A kutatok 2.000 nőt kérdeztek meg, akik életkora 30 és 69 között volt. Ugyanakkor ötből legalább egy nő érez erős vonzalmat fia barátja iránt, akit legtöbbször „édesnek” titulálnak.

A   felnőtt nők 40 %-át a fiatalabb pasik érdeklikUgyanakkor a nők 37 százaléka úgy gondolja, ha fiatalabb partnere lenne kellemetlenül érezné magát barátai társaságában.

A megkérdezett nők egyharmada szeretne öt évvel fiatalabb párt magának, míg 34 %-uk úgy véli számára az ideális partner egy tíz évvel fiatalabb férfi lenne.

„A gyerekek” sokkal szórakoztatóbbak, mint a felnőttek

A szakemberek szerint ez azért van, mert egy adott életkor után, azaz 40 év felett, a nők nem kapják meg a kellő figyelmet párjuktól, férjükről. A pszichológusok szerint a harmadik életkorba lépett nők azért vonzódnak a fiatalabb férfiakhoz, mert azok sokkal életrevalóbbak, tele vannak spontaneitással és vitalitással.

„Ez az érzés akkor is felléphet, ha a nők nem élték ki fiatalságukat, így egy fiatalabb férfi mellett ismét átélhetik ezt.” – mondják a szakértők.

A szakértők szerint azok a fiatal férfiak, akik idősebb nőben találnak párt sokkal több figyelmet, biztonságot és stabilitást kapnak tőlük.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet