Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A férfiak kedvenc színei által egy meggyőző és viszonylag stabil képet kaphatunk személyiségükről és szexuális beállítottságukról.

A pszichológusok azt állítják, hogy a színekhez olyan alaptulajdonságok tapadnak, amelyek mentén sikeresen tudjuk feltérképezni az épp megkaparintott pasi szexuális és egyéb beállítottságát. Lássuk hát ezeket az értékeket:

A sárga férfi (…mármint aki a sárgát kedveli)

Ezek a típusú férfiak szeretik, ha párjuk kezdeményez a hálószobában. Gyakran tanúsítanak passzivitást, és hagyják, hogy párjuk uralkodjon. Gyakran tapasztalható, hogy ezek a típusú pasik nem lelnek teljes körű örömet a hálószobában töltött idő alatt. Nem is csoda. Rendkívül ragaszkodnak és csak azzal tudják magukat teljes mértékben elengedni, akibe halálosan szerelmesek.

A barna férfi

Egy ideális élettárs. Kedves, természetes és őszinte. Nagyon határozott és nem jár a fellegekben. Szereti a spontán szexet, amit bravúros módon képes ötvözni az érzékiséggel. Tudja, hogy kell színt vinni a szexuális életbe, de semmi sem hangolja le jobban mint a monotónia és a szexhiány. Ha kellően bizalmas viszonyba kerül, megmutatja igazi romantikus oldalát is, amelyet habfürdővel, megható és szenvedélyes ölelésekkel és reggelig tartó együttléttel fűszerez.

A zöld férfi

A zöld férfiból hiányzik a pirosat kedvelő férfiak szenvedélye. Gyerekes módon tud szeretni és rajongani párjáért, nagyon gyengéd és érzelmes. Nagyon figyelmes és folyton aggódik az erotikus teljesítménye miatt. Romantikus és hűséges típus, meggyőződése, hogy a szexuális kalandokat a szerelem bármikor übereli, és nem is híve az egy éjszakás kalandoknak.

A lila férfi

Jellemzően nárcisztikus személyiség. Önző és büszke magára. Az ágyban csak a saját kielégülése érdekli, és kevés figyelmet szentel a partnerének. Azt szereti, ha az együttlét megfelelő helyen és megfelelő hangulatban történik. Az, hogy spontán helyen, gyorsan és féktelenül rohanja le kedvesét, nem a stílusa. Visszataszítónak találja.

A szürke férfi

Ez a típus nem szereti a hosszú és bizalmas beszélgetéseket. Úgymond szexuálisan beszél, minden szava és gondolata ekörül forog. A szex számára csak szex, és semmi más. Egy férfias férfi, de az erotikus hozzáállása szürke és merev. Azért szeretkezik, mert nem képes szeretni.

A kék férfi

A kék színt kedvelő férfiak rendkívül összetettek. Egyaránt tudják, hogy mit jelent bolondulásig szeretni, és mit jelent csupán szexelni. Egyértelműen a legszenvedélyesebb személyiség. Szenvedélyes tud lenni, ami nem a merő agresszióban fejeződik ki nála. Szenvedéllyel tud közeledni partneréhez anélkül, hogy elnyomná őt. A szerelmétől kapott tárgyakat, fotókat mindig szem előtt, a közvetlen környezetében helyezi el. Előjátékkal egybekötve, egy hosszú együttlét után sem fordul az oldalára és alszik el dolga végeztével, hanem “babusgatja” párját, mert egyedül ebben leli örömét.

A vörös férfi

Szenvedélyes szerető, amelyhez kimeríthetetlen szexuális és erotikus vágy párosul. Tudja mit kell tennie, hogy párja szexuálisan a fellegekben sétáljon. Nyitott a különböző szexuális kísérletezésekre és új dolgok kipróbálására. Nem tud “nem”-et mondani semmire, és gyakran agresszív vagy durva megnyilvánulásai lehetnek.

A fekete férfi

Szeszélyes és bizonytalan, amely a szexuális beállítottsága miatt történik, és gyakori, hogy extrém helyzeteket provokál. Ezek az emberek természetüknél fogva vonzódnak a szado-mazo szexhez, amit nem is szégyelnek. Számára a szexualitás nélkül egy kapcsolat csak teher.

A fehér férfi

Talán furának tűnhet, de a fehér színt kedvelő férfiak nagyon is gátlásosak és félénkek a szexet illetően. Ragaszkodnak a “hagyományokhoz”, és bizonyos esetekben teherként nyilvánulnak meg ezen berögzött elveik. Nem ritka, hogy csupán az élettani funkciók toppon tartása végett bújnak össze párjukkal, és se előtte se utána nem tanúsítanak irántuk érdeklődést.

A rózsaszín férfi

A férfi, aki a rózsaszínt kedveli, pszichológiai szempontból instabilnak tekinthető, és hajlamos a flörtölésre valamint a szexuális hűtlenségre. Változékony természete van, nagyon simulékony, és szinte bárkihez képes alkalmazkodni – rövid ideig. Az együttlétek vele igencsak szenvedélyesek, de időben hosszútávúnak ezt az állapotot képtelen fenntartani. A kalandok és rövid kapcsolatok híve. Folyton flörtöl és szinte bárkibe beleszeret.

A narancssárga férfi

Az ilyen típusú ember nagyon élénk személyiség. Energikus, és szereti, ha büszke lehet szexuális teljesítményére. Szereti, ha partnere mindig visszaigazolja és aláírja mindezt.  Számára fontos az eredeti és érdekes helyszín, ezért szobáját gyakran rendezi át ennek megfelelő képen. Szerelmese a meghitt és erotikus fényeknek és hangoknak, zenének. Igazán csak megfelelő zenére és félhomályban tud felszabadulni.

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!