KezdőlapÉletmódEgészségA tea, amely képes feloldani a veseköveket akár „egy nap alatt" -...

A tea, amely képes feloldani a veseköveket akár „egy nap alatt” – mit tartalmaz és hogyan fogyasszuk?

-

A vesekövek, tulajdonképpen ásványi anyagok és sók kemény lerakódásai, amelyek a vesében keletkeznek. A vesekövek kialakulásának számos oka lehet és befolyásolhatják a húgyút egészét- a veséktől a hólyagig.

A vesekövek a vizelettel szállított sókból és ásványi anyagokból alakulnak ki. Elhajtásukra, különböző módszerek léteznek, melyek közül az alábbiakban felsorolunk néhányat!

A vesekövek eltávolításának egyik legnépszerűbb módszere a petrezselyem főzet fogyasztása. Ehhez forraljunk fel egy jó kötés apróra vágott zöld petrezselymet egy liter vízben. 10 percig hagyjuk a tűzön, majd hűtsük le és szűrjük át. Az így elkészített főzetből igyunk egy csészével naponta, 3-4 héten keresztül. A petrezselyem fúzió rendkívüli tisztító hatású. Gyorsan eltávolítja a homokot és más mérgező anyagokat, amelyek idővel lerakódtak a vesékben.

Egy másik a petrezselyem tea receptje így szól: forraljunk fel egy liter vizet, amelyhez adjunk 250 g finomra reszelt petrezselyem gyökeret. Amikor az infúzióból a forralást követően egy bögrényi marad, szűrjük le a folyadékot és osszuk el három részre.

Az egyik rész folyadékot reggel, éhgyomorra igyuk meg, a második részt délután, a harmadikat este, üres gyomorra. Napközben semmi mást ne fogyasszunk! Másnapra a kő homokká válik, és a vizelettel együtt el fog távozni a szervezetből. Az kezelés csak egy napig tart.

A petrezselyem tea leküzdi a szervezet vízvisszatartását is.

Fogyasszunk petrezselyem teát, és a szervezetünkből kitisztul a felesleges víz és a méreganyagok. A petrezselyem tea ugyanis ideális ital azok számára, akik szembesülnek a vízvisszatartás problémájával, ugyanakkor ez a tea tisztítja a vért, segíti fokozni az immunitást, a termékenységet, és jó hatással van az idegrendszerre és a csontrendszerre. Ne feledjük azonban, hogy minden esetben nagyon fontos előzetesen kikérni az orvos véleményét.

Mielőtt bármelyik módszernek nekifogunk kérjük ki kezelőorvosunk tanácsát!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet