Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindannyian emberek vagyunk, és kiszolgáltatottak vagyunk a szerelemben. De vannak emberek, akik sokkal többet gondolkodnak, és megpróbálnak racionális döntéseket hozni érzelmi döntések helyett. Ez alól a férfiak sem kivételek, sőt, általában nagyon óvatosak az élettársuk kiválasztásakor.

Íme néhány tipp, ami segíthet megnyerni a szeretett férfi bizalmát!

Mikor érkezett el a megfelelő idő?

Amikor egy férfi túl van az összes múltbeli kapcsolatának fájdalmán, stabil munkahelye van, és minden családi ügye rendeződött. Amikor készen áll rá, hogy egy új kapcsolatnak szentelje magát, és érzelmileg felkészült, hogy komolyan is vegye azt. A nők általában sokkal több dologra tudnak figyelni egyszerre, de a férfiaknak arra van szükségük, hogy maximálisan egyetlen dologra összpontosítsanak.

Jól érzi magát melletted.

Ez akkor történik meg, amikor már tudja, hogy nem kell lenyűgöznie téged. Tudja, hogy tetszik neked, ahogy van. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem tesz erőfeszítést. Sőt, mi több, minél nagyobb bizalmad van benne, annál inkább igyekszik, hogy megfeleljen az elvárásaidnak.

Szeret téged az igazi önmagadért.

Neked sem kell aggódnod amiatt, hogy nem nézel ki mindig tökéletesen, amikor együtt vagytok. Természetes, hogy szeretsz odafigyelni a külsődre, de néha elengedheted magad egy kicsit, a lényeg, hogy te kényelmesen érezd magad a bőrödben. A férfiak szeretik, ha egy nő nem vonz túlságosan sok tekintetet a külsejével. Csak azt akarja, hogy boldog és magabiztos légy.

Maradj nyugodt konfliktushelyzetben.

Mindenki szereti a nyugodt és optimista embereket. Ha így tudsz kezelni egy konfliktushelyzetet, azzal bebizonyítod a párodnak, hogy stabil és szerető társa tudsz lenni. Sok minden történhet egy kapcsolatban, de az a meggyőződés, hogy egy konfliktus során nem veszted el a fejedet, nagyobb bizalmat kölcsönöz a férfinak a közös jövőtökre vonatkozóan. Csak meg kell tanulnod kordában tartani az érzéseidet, és pozitívnak maradni.

A múltbeli kapcsolatokat már régen lezártad.

Ha csak nemrégiben szakítottál egy korábbi kedveseddel, akkor egy esetleges új partner nem akar komoly kapcsolatba kezdeni veled. Ez azért van, mert megérti, hogy ez még túl korai lenne, és, hogy érzelmi ügyekben mindenkinek időre van szüksége.

Felnőttként tekint rád.

Tudja, hogy számíthat rád, anélkül hogy amiatt kellene aggódnia, vajon hogy fogsz viselkedni, amikor bemutat a családjának. Látja és megérti, hogy mindenből ki akarod venni a részed, ami a családi kasszát, a házimunkát, és általában a közös jövőtök felépítését illeti.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!