Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sok nő álma, hogy változtasson a frizuráján, de nem meri megtenni a nagy lépést. Állandóan ott a félelem bennünk, hogy mi lesz, ha egy ollóvágás után megbánjuk az egészet. Most mutatunk három olyan frizurát, melytől “bretonos” lehetsz, de nem kell ollót használni az elkészítéséhez.

Fotó: Kayley Melissa
Fotó: Kayley Melissa

A háromban a közös az, hogy szükséged lesz egy színes kendőre, egy sütővasra, egy gumira és pár csatra.

1. Fésüld ki a hajad, és elől válassz le egy kisebb részt, majd kösd meg a fejed tetején egy gumival. A haj végéből pedig, próbáld ki, hogy állna neked a breton. A megmaradó részt csavard össze, és két felől csatold le, ezután pedig tedd rá a kendőt, hogy eltakarja a trükkös részt. A megmaradt hajrészt fond lazán be, vagy tekerd kontyba, és így máris kétféle frizurát próbálhatsz ki bretonnal.

2. A második érdekes frizurához válaszd két részre a hajad, és köss belőle egy alsó és egy felső copfot. A felsőt tűzd le egy csattal, úgy, hogy a vége egy szuper bretont alkosson, majd tedd rá a mindent takaró kendőt. Sütővassal és egy kis lakk segítségével fixáld, hogy pont oda álljon, amerre te szeretnéd. A megmaradt hajrészből pedig készíts dupla kontyot hajszálcsatok segítségével.

3. A harmadik frizurához egyben kell bekötnöd az egész hajad a fejed tetején, majd felét külön választva el kell készítsd a már megszokott módon a bretont. A maradék hajból pedig tekerj laza kontyot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!