Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nyáron könnyű, kényelmes frizurára van szükségünk, ami engedi szellőzni a bőrt és nem okoz problémát a meleg idő miatt. Egy rövid frizura kell, ami nem okoz nagy fejfájást és nem vesz sok időt el a reggeli készülődésben.

Íme idén nyáron mi a trendi:

Oldalt rövid

A 20-as évek divatja vezetett vissza erre a típusú frizurára, amely oldalt és hátul rövidre van vágva. A felső részt 5 és 15 cm között érdemes meghagyni, oldalt és hátul pedig 0,2 és 1 cm közötti legyen a hosszúság.

Fotó: en.paperblog.com
Fotó: en.paperblog.com

Rövid fürtök

A göndör vagy hullámos hajat nehéz megszelídíteni, a megfelelő frizurát az ilyen típusú hajú férfiaknak nehéz megtalálni. Idén a rövidebb haj divatos két oldalt, ez ebben az esetben is mérvadó. Kérd meg a stylistod, hogy kétoldalt vágja rövidebbre a hajad, fent pedig maradjon hosszabb. a csajok meg fognak örülni érte.

Fotó: creativefan.com
Fotó: creativefan.com

Oldalra fésült

Egy újabb tökéletes frizura a meleg nyári napokra az oldalra fésült stílus. A fej egyik oldalán csinálj egy kis “sáncot” majd vízzel vagy zselével fésült a hajad egyik irányba. Ez a frizuratípus megköveteli, hogy mindkét oldalt és hátul is azonos hosszúságú legyen a hajad.

Fotó: about.com
Fotó: about.com

Laza

Közepes hosszúságú hajválasztás nem ideális nyárra, de mégis jól mutathat. Mosd meg a hajad és hagyd megszáradni természetesen, a végeit zselézd be, de ne használj fésűt. Ez a laza hajviselet igen divatos, a lányoknak is tetszeni fog.

Fotó: fanpop.com
Fotó: fanpop.com

Duzzadt

Idény nyáron is divatos a duzzasztott, nagy volumenű hajkorona, ami a fejtetőn hosszú, hátul és oldalt rövidre nyírt. A nők nagyon kedvelik ezt a típusú frizurát.

Fotó: scoop.it
Fotó: scoop.it
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!