KezdőlapÉletmódDivatApró tincsekben tekeri fel a haját, reggel pedig csoda történik! Ezt neked...

Apró tincsekben tekeri fel a haját, reggel pedig csoda történik! Ezt neked is ki kell próbálnod!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amit igazán kedvelni lehet ebben a videóban, hogy abszolút semmilyen kellék nem szükséges hozzá. Elegendő mindössze egy fejnyi haj, illetve egy kiadós alvás. Ha kipróbálod, biztosan a kedvenc hajviseleteddé válik!

Apró tincsekben tekeri fel a haját, reggel pedig csoda történik! Ezt neked is ki kell próbálnod!

Amennyiben neked sincs sok türelmed babrálgatni a hajad, órák hosszat csavarni, szárítani, akkor imádni fogod ezt a hőt nem igénylő hajpöndörítő technikát.

„Az éjszakán át begöndörödő frizura a mentőövem, amikor meguntam a természetesen egyenesszálú hajamat. Ez a kedvenc módszerem a hajcsavarásra. Csupán annyit kell tenned, hogy megcsavarod, tehát pofonegyszerű, és még befonnod sem kell.” – áradozott Ellko, a feltaláló.

Egyedül a kedvenc hajfixálódra lesz szükséged ahhoz, hogy ezekkel a fenséges loknikkal büszkélkedhess, na meg pár hajcsatra és egy hajkötőre is. Amit tenned kell, hogy tincsenként (vagy akár egyben az egészet) megcsavard a hajad, majd körbetekerned, mintha kontyot formálnál. Rögzítsd hajtűkkel, hajlakkozd be, aztán irány aludni!

Hát nem fantasztikus?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet