Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

hajszinek-2013

Amennyiben úgy döntenél, kis színt csempészel a tincseid közé, vagy teljesen megújítanád a frizurád, mi megosztjuk veled a 2013-as év legmenőbb árnyalatait. A választás csakis rajtad áll!

* Különböző hatás érhető el, amennyiben vékonyabb és vastagabb tincsek váltják egymást, a választott árnyalatnak függvényében. A legtalálóbb tónus kiválasztásánál figyelembe kell venned az alapszíned, illetve a kontraszthatást, amelyet a kívánt árnyalat tökéletesen kihozhat a hajadból.

hajszinek-2013-1

* Fontos szempont a hajszínválasztásban a bőr színe. Tudnod kell, hogy a bronz vagy barna árnyalatú hajban a szőke tincsek a legnépszerűbbek, mivelhogy ezek képesek kiemelni a haj természetes tónusát.

* Fektess hangsúlyt a tincseidre, fényt kölcsönözve számukra. Válassz vibráló, élettel teli színeket, amelyek dramatikus hatást keltenek a frizurádban. A rózsaszín például a világos hajra ajánlott, azonban feldobja a sötét tincseket is, életre keltve azokat.

hajszinek-2013-2

* „Diszkrét” színekkel is próbálkozhatsz, ha árnyalatbeli különbségeket, árnyékolt hatást szeretnél elérni a tincseid között. A bíbor-lila az egyik legnépszerűbb szín, amelyet az arcvonalak kiemelésére alkalmaznak, és amely képes irányt szabni egy frizurának. Ha ezt rózsaszín-lilával kombinálod, a hatás meglepően bájos lesz! Amennyiben figyelemfelkeltés céljából festenéd meg a tincseidet, a markánsabb, erősebb színeket tanácsolják a szakértők, mint például a kék vagy intenzív lila.

hajszinek-2013-3

Rengeteg tarka megoldás létezik, sőt! Valamennyi hajfestési technika egyénre szabható! Ezért, válogass és próbálkozz, találd meg a téged legjobban meghatározó színeket, mi több, egyszerre többet is viselhetsz magadon, ugyanis 2013-ban az egész csak ízlés kérdése!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!