Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Már kiskoruk óta a gyerekeket a legnagyobb figyelemmel tüntetik ki a szüleik. Az étkeztetésük mellett legalább annyira fontos az öltöztetésük. Minden anya a legszebb ruhácskát vásárolja meg a csöppségének, és hozzá a legdivatosabb frizurát készíti el függetlenül attól, hogy kislánnyal vagy kisfiúval áldotta meg őt a sors.

Meg kell hagyni, a kislányos szülőknek egy picivel nehezebb dolguk van: a lányok ugyanis szeszélyesebbek, és az elvárásaik is nagyobbak. Nem viselnek akármit, és a hajkoronájuknak is mindig pompásnak kell lennie! Szóval anyukák, figyelem: az alábbi videóban egy olyan tuti-tippet hozunk nektek, amivel percek alatt a legcsodásabb frizurát készíthetitek el a kislányotoknak.

Mindössze egy hurkapálcika kell hozzá, illetve egy hajgumi – mindkettőből akad otthon, ugye? Kösd copfba a hajat, majd kövesd a kisfilmben megmutatott lépéseket. Egy tincs jobbról, egy balról, egy kis csavarás, majd fonás, és máris kész a hajköltemény!

Mutatós, egyszerű és a legszebb hajfonat, amivel valaha is találkoztunk. Hogy jobb legyen a tartás, egy-két hajtűt még felhasználhatsz a rögzítéshez. Egyébként odáig lesz a kishölgy, ha meglátja magát a tükörben!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!