Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

frufru1

Egyenes, féloldalú, rövidebb vagy hosszú – a frufru örökzöld motívuma a frizuradivatnak. Közkedvelt hajviselet a nők körében, akik nem is vonakodnak igénybe venni a breton-adta lehetőségeket.

A frufrus hajkorona ugyanis elegáns, és örökös frissességet kölcsönöz a frizurának. Ha mellé piros rúzst viselsz és egy pár gyönyörű fülbevalót, te leszel a világ legstílusosabb hölgyeménye! Legalábbis ezt garantálják neked a stylistok!

breton-2013

A frufru másik nagy előnye, hogy évekkel képes megfiatalítani a viselője arcát. Azonban vigyázni kell vele, hisz nem minden arcformához passzol.

Hogy mi kell a frufru kiválasztásához? Egy adag kísérletezési vágy, illetve némi akarat. De attól még, hogy bátor vagy, érdemes kétszer is végiggondolnod az elképzelt frizurát. Kerüld a nagyon extrém fazonokat, ugyanis ott van még neked az alap-egyéniséged, amellyel össze kell azt előbb-utóbb társítanod.

breton3

Önmagában, a frufru nem igényel különösebb gondozást, de ajánlott, hogy nap mint nap „jó formában” tartsd. A hajad egészségéről se feledkezz meg, amelyet a hajtípusodnak megfelelő samponnal és balzsammal biztosíthatsz. Ne idegenkedj szakértőhöz fordulni, aki amellett, hogy elkészíti és beállítja a megálmodott frizurád, hasznos tippekkel, jótanácsokkal is ellát.

breton2013

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!