Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A körömdivat állandóan változik, szinte mondhatnánk percről-percre! Nincs olyan motívum, szín és anyag, amit ne alkalmaznának lelkes dizájnerek, mi pedig a lehetetlent is kipróbáljuk.

manikur-ujsagbol

Az újságpapírból készített manikűr is fénykorát éli. Olcsó és egyszerű kellékekből könnyen elkészíthető, hiszen kinél ne akadna otthon egy újság. Ha pedig leleményesek vagyunk, akkor kedvenc pletyka sztorinkat is magunkon viselhetjük. Próbáljuk ki, egészen biztosan nem marad megjegyzés nélkül a barátnők körében. Könnyű elkészíteni, és mindig naprakészek leszünk: magunkon hordhatjuk a friss híreket!

Első lépésként alaposan tisztítsuk meg a körmünket és kezünket, ez különben bármilyen manikűr elkészítése esetén ajánlott, így tartósabb lesz. Majd ezután kenjük le egy alapozó réteggel a köröm felületét. Erre jön egy körömlakk, lehetőleg minél világosabb, hogy jól látszódjanak rajta a betűk. Ha igazán élethű újságot szeretnénk, akkor fessük világos szürkés-fehérre.

Kisebb, körömméretű újságdarabkákat mártsunk kékszeszbe, jól áztassuk be, majd simítsuk körmeinkre egyenként. Pár percig hagyjuk rajtuk, majd távolítsuk el az újságdarabokat. Közben vigyázzunk, hogy az újságpapír ne mozduljon el, mivel elkenődnek a betűk. Ha mindent jól végezetünk, a felirat a körmünkön fog maradni. Ezután fessük le még egy átlátszó körömápoló lakkréteggel, és kész is a remekmű.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!