Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A karácsony az év egyik legkülönlegesebb napja, ilyenkor kívül-belül ünneplőbe öltözik a világ. Finomakat sütünk-főzünk, kitakarítjuk az otthonunkat, csodaszép ajándékokat vásárolunk, majd ünneplőbe öltözve átadjuk egymásnak az ajándékokat.

karacsony

Sokan nem csak az otthonuk, és a karácsonyfa ünnepi díszbe öltöztetésére fektetnek hangsúlyt, hanem arra is odafigyelnek, hogy elmenjenek egy kozmetikushoz, vagy egy fodrászhoz.

Ha nincs időnk már felkeresni egy szakembert, akkor otthon, mi magunk is elkészíthetjük az ünnepváró frizurát. Az alábbiakban olyan különleges karácsonyi hajkoronákat mutatunk, melyek igazán rendhagyóak, és hangulatosak.

Válasszunk ki egyet, és készítsük magunknak, vagy akár a kislányunknak. Az ünnepi asztalnál egészen biztosan sok irigylőnk akad majd, ha ilyen frizurával jelenünk meg.

1. Karácsonyfa-fonat kislányoknak

– nagyon aranyos ez a frizura, de azért mégis inkább a fiatalabb korosztálynak ajánlott. Az elkészítéséhez csupán egy zöld szalagra, és egy kitartó anyukára lesz szükség. A videóból minden pontosan kiderül.

2. Ünnepi koszorú a hajban

– ezt már szinte bármelyik korosztály kipróbálhatja, ha kevesebb díszítést használunk, nem lesz annyira kislányos. Nagyon mutatós, és nem is annyira nehéz elkészíteni, de itt is jól jön egy segítő kéz.

3. Télapó fonat

– ez már egy kicsit merészebb, ezért inkább csak kislányoknak ajánlott. Hasonló a legelső karácsonyfa frizurához, csak sokkal aranyosabb.

4. Öltözz karácsonyfának!

– ebben az esetben nem csak anyuka, de a gyerek is eléggé bevállalós kell legyen. Riasztó lehet, hogy a kislány haját zöldre festik, és percek alatt egy igazi karácsonyfa költözik a fejére, de nagyon ötletes. Akár a farsangra is bevethetjük ezt a trükköt.