Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

frizura-vekonyszalu-hajra2013

Vékonyszálú a hajad, és folyton akadályokba ütközöl, ha frizurát gyártanál magadnak? Hogy megkönnyítsük a dolgod, az alábbiakban hasznos tippekkel szolgálunk, amelyekkel szinte garantált a siker! Íme a 2013-as év divatos hajviseletei, exkluzív vékonyszálú hajra megalkotva!

Idén a legmenőbb a rövid frizura, amely a szakértők szerint eltereli a figyelmet a haj szerkezetéről, és inkább az arcra, annak szépségére fekteti a hangsúlyt. Ugyanakkor, a rövid hajat könnyebben lehet rendezni, szárítani, beállítani, így dúsabbnak, tartósabbnak tűnhet majd.

modern-frizura2013

A bob-stílusú frizurák is jó választásnak bizonyulnak. Azt állítják ezekről, hogy fokozzák a viselőjükben a magabiztosságot. 1960 óta a porondon vannak, és úgy tűnik, jó ideig még ott is maradnak! A mi örömünkre, ugyanis hatalmas előnye, hogy könnyen rendezhető. Ha még nem próbáltad, itt az ideje. Hiszen vonzó és szexi.

pixie-frizura

Még mindig van számodra tartogatott lehetőség, éspedig a textúrázott hajviselet, ami szintén menő 2013-ban. Kitűnően illik a személyiséghez, ennek függvényében alakítható. A lényege a bohókás, romantikus hatás, amely minden megjelenést feldob.

frizurak2013

A hosszú haj sem újdonság, mi több, idén igen közkedvelt. Előnye, hogy praktikus, de tény, hogy sok baj van vele. Ha frizurát váltanál, a hossz mellett figyelj oda a haj színére is, amelynek összhangban kell lennie a bőröd és szemed színével. A hosszú tincsek alkalmasak a csavaráshoz, ami jót is tesz a tartás nélküli hajnak, és szépen is sikerül rajta a göndörítés. Jeles alkalmakra pedig elegendő ide-oda fűzni egy-egy tincset, és máris kész a hajköltemény!

frizura-hosszu-haj2013

Újabb hódító frizura a réteges bob. Azonban nem mindenkihez passzol. Ha arcod kerekded, ez lesz számodra az ideális hajviselet. De ha nem, kerüld a használatát!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!