Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A nyár beköszöntével a színek valódi kavalkádja zúdult a frizurákra, és úgy tűnik, ezt a tél zordsága és szürkesége sem volt képes megváltoztatni. Még javában tart a téli szezon, így mi is bátorságot vettünk magunkon, és körülnéztünk a vibrálóbbnál vibrálóbb színek között, mint amilyen a rózsaszín, a lila, a zöld és a kék! Merthogy igen, manapság ezek hódítanak a hajviseletek között.

rozsaszin-haj

A hideg időszakban a rózsaszín tincsek, illetve a rózsaszín különböző árnyalataira festett fürtök uralják a divatot, mivel mutatósak és könnyen fenntarthatók. Nem csoda, hisz nem igényelnek semmilyen módosítást a már meglévő fazonon, elegendő csupán egy kevés pasztell-szín, és máris óriási változást kölcsönöznek a megjelenésnek. Annak függvényében, hogy mennyire vagy bevállalós, ez a pasztell-árnyalat lehet sötétebb vagy világosabb, domináns vagy csak diszkrét. A végeredmény úgyis egy modern, menő frizura lesz!

rozsaszin-haj2

Egy másik lehetőség, hogy a rózsaszínt ötvözöd a lilával, de ha nem kedveled ezeket az árnyalatokat, helyettük a zöldet és a kéket is választhatod.

rozsaszin-haj3

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!