Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

60-evek-frizuraja

A hatvanas évek jellegzetes stílusa visszaköszönt 2013 frizura-divatjában. A hírességek közül Mila Kunist és Lana Del Reyt már becserkészte.

Úgy tűnik, idén a legnagyobb durranást a ’60-as évek frizurái „okozzák”. Többen is kipróbálták már a sztárok közül, milyen érzés visszatérni közel fél évszázados távlatba. Gwen Stefani számára mindez nem újdonság, ő ugyanis  a kezdetektől fogva rajongott ezért a stílusért.

60-as-evek-frizuraja1

De miért is követnénk  a celebek „hóbortjait”? Egyrészt azért, mert mókás, mert elegáns és mert szexi! Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed, a továbbiakban néhány tippet találsz, amelyeket bátran magadra is ölthetsz.

1. Búbos frizurák

60-as-evek-frizuraja2

Ami a frizura elkészítését illeti, a módszer népszerű. Nem kell egyebet tenned, mint összegyűjtened elölről, oldalról és hátulról a hajad. Plusz volumenért használhatsz különböző termékeket, amikor a hajad még nedves. Ahhoz, hogy ilyen „felpumpált” formában megmaradjon sokáig a hajad, sok fixálóra lesz szükséged.

2. Szabadon engedett haj, a végeknél begöndörítve

60-as-evek-frizuraja3

Ebben az évben közkívánatként robbant be a szabadon engedett frizura, hullámos hajvégekkel. Viselheted frufruval vagy választékkal (középen vagy féloldalt), a retró hatás garantált.

3. Pöndörített frizurák

60-as-evek-frizuraja4

Tökéletes választás azon nők számára, akiknek hajhosszúsága közepes. A kifele szárított – pöndörített frizura kiemeli az arc vonásait, és elegáns, különleges látványt nyújt.

4. Rövid frizurák

60-as-evek-frizuraja5

A rövid tincsek kihangsúlyozzák az arc vonásait, és sokkal nőiesebbé varázsolja a megjelenést. Erre jó példa a fiatal színésznő, Emma Watson stílusa, vagy Rihanna legújabb hajviselete.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!