Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nők mindig elégedetlenek a hajukkal! Akinek sima haja van, az göndörre vágyik, a göndör hajúak pedig inkább kiegyenesítenék. Olyan nőt még nem láttam, aki tökéletesen meg lenne elégedve a hajával.

Ez a legjobb természetes hajpakolás a rakoncátlan hajra!
Fotó: Pixabay.com

Az alábbiakban azokhoz a nőkhöz szólunk, akik nem bírnak rakoncátlan, göndör fürtjeikkel. Ezzel a természetes pakolással könnyen kordában tarthatják őket.

A göndör, vagy hullámos haj esetében a legnagyobb problémát a nem megfelelő hidratálás okozza. De, ha nem megfelelő hajápolási termékeket használunk az is roncsolhatja a haj szerkezetét, és megtöredezhet, elveszítheti tartását.

A mézes tej nagyon hatékony lehet a haj regenerálására, és állagjavítására. Ez a két összetevő intenzíven hidratál, ragyogóvá varázsolja a hajat, táplálja a tincseket. A tejnek igen magas a fehérje, az E-, és D-vitamin tartalma, amelyek regenerálják a sérült hajszálakat. A méz kiválóan hidratál, antibakteriális hatása van, nyugtatja a sérült fejbőrt, serkenti a haj növekedését.

Így készítsük el ezt a természetes hajpakolást!

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál tej
  • 2 evőkanál méz

Alkalmazás:

Keverjük alaposan össze a hozzávalókat, és kenjük fel a hajunkra a gyökerektől kezdve, egészen a hajvégekig. Hagyjuk 15 percen keresztül állni, majd mossuk le. A tökéletes hatás elérése érdekében ezt a pakolást havonta 4-5 alkalommal ismételjük meg.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!