Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Azt mondják, hogy a férfiakat elsősorban a nők fizikai megjelenése vonzza. Nem lenne igazságos azonban azt mondani, hogy a fizikai megjelenés a legfontosabb tényező, amely meggyőzi az embereket az egyik vagy másik partner kiválasztásáról.

Sőt, a legújabb tanulmányok azt mutatták, hogy a dolgok a valóságban fordítva vannak. Bebizonyosodott, hogy a férfiak gyakran látják a szépséget azokban a nőkben, akikkel mély érzelmi kapcsolatot létesíthetnek.

Íme, a női nem három jellemzője, amelyet a férfiak általában imádnak:

1. A jó humorérzék!

Tudjuk, hogy a nők szeretik azokat a férfiakat, akik képesek megnevettetni őket. De az igazság az, hogy a férfiak is szeretnek egy olyan nőt partnerükként, aki segíthet nekik meglátni az élet pozitív oldalát, különösen akkor, ha nem tudják ezt maguk megtenni.

Itt azonban van némi különbség a két nem között. A tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy ha a nők jól érzik magukat egy olyan ember társaságában, akinek kifejezetten jobb humorérzéke van, mint nekik, akkor a férfiaknál ez helyzet más.

A férfiak jobban érzik magukat abban a helyzetben, amikor először partnerük értékelik a vicceiket, és csak miután hitelesnek érezték magukat, azután szállnak be a közös játékba.

2. Az érzelmi nyitottság!

Tanulmányok kimutatták, hogy azok a nők, akik ezt a tulajdonságot birtokolják, különleges helyet foglalnak el a férfiak szívében.

Ez a tulajdonság lehetővé teszi számukra, hogy érzelmeiket és érzéseiket megfelelő módon fejezzék ki, ami segít megérteni őket a körülöttük lévő emberek számára. A legfrissebb becslések szerint a férfiakat elsősorban azok a nők vonzzák, akiknek identitását valóban meg tudják érteni.

A tudósok meg vannak győződve arról, hogy az ellenkező neműek érzelmeinek megértése olyan kognitív központot aktivál a férfiak agyában, amely ösztönzi a nők iránti vonzódásukat.

De ne próbáljuk meg eljátszani hitelességünket oly módon, hogy csak a kapcsolat elején leszünk őszinték. Válasszuk jól ki a megfelelő időt bármilyen vallomásra, de ami a legfontosabb – ellenőrizzük előtte, hogy ő lesz-e a megfelelő ember számunkra.

3. A személyiség

Amikor azt mondjuk, hogy a szépség hódítja meg az embereket, nem elsősorban csak a fizikai szépséget vesszük figyelembe. A női személyiség pozitív vonásainak sorozata az, amely igazán elbűvölővé teszi a hölgyeket a férfiak szemében.

Általában nem számít, hogy milyen az ideálunk, az igazán fontos a belső hang, az intelligencia, az érzékenység és empátia mellyel környezetünk irányában megnyilvánulunk. Amikor megértjük ezt az egyszerű igazságot, minden egyszerűbbé, színesebbé és értelmesebbé válik számunkra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!