Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog, hogy a felek nyíltan és őszintén tudjanak kommunikálni egymással. És talán a legszebb ajándék, amit a párodnak adhatsz, ha megpróbálsz javítani ezen a kommunikáción.

Helytelen, ha nem vagy hajlandó megbeszélni a pároddal, mi az, ami zavar vagy nyomaszt az utóbbi időben. Ne keress kifogásokat, és ne maradj érzelmileg elérhetetlen.

Ha igazán szereted, mondd is el neki. Egy párkapcsolatban senkinek nem kellene jelekből és ködös utalásokból olvasnia. Ez nem egy verseny, amit valakinek meg kellene nyerni.

Ha kapcsolatban vagy nem lehetsz érzelmileg megközelíthetetlen – ez mindenki számára csak időpazarlás. Oszd meg az érzéseidet a pároddal.

Ha valaki kételkedik a szerelmedben, mi értelme lenne, hogy melletted maradjon?

Senki nem köteles és nem is képes olvasni a másik gondolataiban. Ki kell mondanod azt, amit érzel.

Ha nem mutatod ki a nőnek, hogy szereted, nem nyújtasz semmilyen viszonzást, amikor ő kimutatja a szeretetét, hogy várhatnád el, hogy a kapcsolat tartós legyen?

Nincs olyan, hogy tökéletes pillanat, amikor megvallhatod a szerelmedet. Meg kell találnod az egyensúlyt, ki kell lépned a komfort zónádból és meg kell ismerned a melletted álló nőt. Figyelj rá, hogy ne tegyél semmi olyant, amitől kényelmetlenül érezhetné magát, lepd meg, találj módot rá, hogy kifejezd a szerelmedet.

Hallgasd meg, amikor nehéz pillanatokat él át, mutasd meg neki, mennyire fontos neked. Ez elősegíti a kapcsolat fejlődését. Amíg képesek vagytok nyíltan kommunikálni, nem alszik ki az a bizonyos szikra sem.

Ha szereted, ne hallgass róla, mondd ki, mit érzel.

Természetesen vehetsz neki virágot vagy csokit is, de a legjobb az, ha beszélgetsz vele. Meg kell győződnöd róla, hogy elég érettek vagytok a nyílt és őszinte kommunikációhoz, és ahhoz, hogy közösen tervezzétek meg a jövőt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!