Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tudtad, hogy négylábú barátodnak, azonkívül, hogy társaságot biztosít neked, spirituális küldetése is van, és hogy az a dolga, hogy támogasson téged életed legnehezebb pillanataiban? A kutyák szerető, gondoskodó lények, okosak, hűségesek és rendkívül megbízhatók. Valóságos őrangyalok, és bár csak állatok, kiérdemelték az „ember legjobb barátja” címet.

A kutyák igazi terapeuták, ha érzékelik a szomorúságunkat, megnyalogatnak és a közelünkben maradnak. Rendkívüli hatással lehetnek egy ember, de akár egy egész család életére is.

Egy kutya elválaszthatatlan társa lehet az egész családnak, a különleges kapcsolat titka pedig az, hogy a kutyák valóságos négy lábon járó őrangyalok, akik védelmezik az energiáinkat. Magukba szívják azokat a negatív rezgéseket a környezetedből, amelyek kibillentenének az egyensúlyodból. Készek feláldozni magukat érted, ha negatív energiák fenyegetnek. Tudják, mi a küldetésük, és semmitől nem haboznak megvédeni.

Ha a kutya teljesen váratlanul elpusztul, annak az összegyűjtött erős negatív energia lehet az oka. Azzal segíthetünk a kutyánknak megtisztulni ezektől az energiáktól, ha sok szeretettel és törődéssel fordulunk felé. Simogatással boldoggá tehetjük az állatot.

Ugyanakkor nem árt, ha tudod, hogy a kutyád választott téged, nem pedig fordítva. Még akkor is, ha te döntöttél úgy, hogy éppen őt viszed haza több kölyök közül, hiszen azt a kutyust „választottad”, amelyik közeledett hozzád, elnyerte a bizalmadat és a szeretetedet, tehát valójában ő választott téged.

A kutyák feltétel nélkül képesek szeretni, és végtelenül hűségesek. Minden egyes nap kimutatják az alázatukat és a szeretetüket. Soha nem érzed azt, hogy megfeledkezett volna rólad, hiszen még akkor is boldogan üdvözöl, ha csak 5 percig voltál távol. Kutya és gazdája között olyan szoros kötelék alakulhat ki, hogy ha a szeretett ember váratlanul meghal, a kutya is elveszíti minden életkedvét, hiszen már nem töltheti be célját az életben.

Több olyan esetről is beszámoltak már, amikor a gazdi halála után a kutya továbbra is türelmesen várakozott, hátha egy napon visszatér hozzá a gazdája, vagy, ha megértette, hogy ez nem fog megtörténni, minden életkedvét elvesztette. Rendkívül érzékenyek mindenféle rezgésekre, különösen a magasabb frekvenciájúakra. Sokkal több dolgot felfognak, mint azt gondolnánk, valóságos energetikai radarok, és mindig készenlétben állnak, még akkor is, amikor éppen pihennek. A hallásuk, a látásuk és a szaglásuk egyaránt lenyűgöző.

Olyan dimenziókba és síkokba is belelátnak, amit az ember képtelen érzékelni. Ezért válnak nyugtalanná, ha valami szokatlan dolog jelenlétét érzékelik. Mindig vigyáznak a gazdájukra, vagy a családra, amiben élnek, ha szomorúságot, depressziót, szívfájdalmat, vagy bármilyen más negatív érzelmet tapasztalnak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy javítsanak a hangulatodon.

Farkcsóválásukkal fejezik ki a szeretetüket, és képesek olyan rezgéseket kelteni, amelyek harmonikus légkört teremtenek. A kutya a legodaadóbb, leghűségesebb társunk lehet az életben; játékos és ártatlan, valóságos négy lábon járó angyal, aki világosságot hoz az életedbe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!