Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Carl Jung által meghatározott legtökéletesebb és legritkább személyiséget napjainkban INFJ személyiségként emlegetjük.

De mit is jelent ez a rövidítés? Az INFJ személyiséget, a befele fordulás, az intuíció, az érzés és az ítélet pszichológiai dimenzióinak kombinációja jellemzi.

Az alábbiak közül találsz olyan tulajdonságokat, melyeket önmagadon is felismersz? Ha rendelkezel 4 vagy annál több tulajdonsággal az alábbiak közül, akkor minden bizonnyal, te egy ritka személyiség lehetsz!

1. Mindig igyekszel a fontos dolgokra összpontosítani, és nem pazarolsz időt és energiát a felesleges dolgokra. Ismételten képes vagy talpra állni valahányszor az élet térdre kényszerít!

2. Hajlandó vagy teljes erőbedobással dolgozni, hogy elérd a céljaid, hiszen tudod, hogy kerülő utakon és kemény munka nélkül nem tudod azokat megvalósítani. A lustaság nem jellemez téged, és soha nem halasztod a dolgaidat másnapra.

3. Ha a dolgok nem jól alakulnak, keresed a megoldásokat és mindig hiszel a megérzéseidben. Mindig hallgatsz a lelked hangjára és ez legtöbbször előnyödre válik.

4. Nem hiszel abban, hogy nagyon sok barátra lenne szükséged ahhoz, hogy boldog lehess. Megelégszel néhánnyal, de azok nagyon közel állnak hozzád.

5. Mindig empatikus vagy és teljes mértékben képes vagy mások negatív érzelmeinek átélésére. Szeretsz időt tölteni egyedül, vagy csak alig néhány barát társaságában, mert ez új energiákkal tölt fel téged.

6. Megérzéseid mindig jók és szinte látod embertársaid gondolait.

7. A környező világot képes vagy a magad szemszögéből látni. A hozzád hasonló személyek között sok az író és művész ember. Nem félsz máshogy gondolkodni, és ötleteidet maradéktalanul meg is valósítod.

8. Nem törekszel vezetői babérokra, ám legtöbbször a felelősség terhe mégis a te válladat nyomja. Társaid számára mindig inspirációt jelentesz és jó példáddal neveled őket.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!