KezdőlapÉletmódÍgy fogyhatsz le 7 perc alatt

Így fogyhatsz le 7 perc alatt

-

Új programtervet alakítottak ki a szakemberek, amelyhez csupán egy székre, egy falra és napi 7 percre van szükséged, ahhoz hogy lefogyj, és közben izmosodj is. Készülj fel, ez kemény menet lesz.

Fotó: photl.com
Fotó: photl.com

Nagyot tévedtél tévénézés és chips-majszolás közben, ha azt gondoltad, hogy elég a távirányítót kapcsolgatni, ahhoz, hogy a kockák megjelenjenek a hasadon, de Popeye spenótja sem elegendő ahhoz, hogy hatalmas bicepszed legyen. Van viszont egy ötletünk mitől szabadulhatnál meg azoktól a fránya úszógumiktól, és ehhez nem kell csupán 7 percet edzened.

Azok akik ismerik a fegyencedzést, biztosan találkoztak egy két gyakorlattal, a szakemberek szerint a most bemutatott 7 perces edzés felér egy hosszú kocogással, vagy egy kemény súlyemelős edzéssel.

Annak ellenére, hogy az edzés rövid ideig tart, a szakemberek szerint olyan magas az erőkifejtés, hogy a végére lógni fog a nyelved tőle, és a kívánt hatás sem fog elmaradni.

A 7 perces edzésben 12 gyakorlat található, mindegyik a teljes testsúlyt veszi alapul. A gyakorlatok között ott van a plank, a fekvőtámasz, guggolás, és az ugrándozás is. Nehogy azt hidd, hogy könnyen fog menni, garantáljuk neked, hogy a 7 percben gyorsabban fogsz izzadni, mint a szaunában.

7-perces-edzes

A gyakorlatok között 10 másodperc szünetet tarts. Minden gyakorlat alatt, azok az izmok amelyeket nem dolgozol meg pihennek, így nagyon fontos, hogy a gyakorlatok hogy követik egymást. A képen látható felvázolást kövesd.

Ezek mellett a gyakorlatokat rendkívül gyorsan kell elvégezned, mindegyikre szánj 30 másodpercet, a gyakorlatok végén érezni fogod a fájdalmat. Kitartás kell hozzá, senki se várja el, hogy egy hét alatt lefogy, de ha keményen edzel, szépen látszani fog majd az eredmény. Úgy rákapsz, hogy abba sem tudod hagyni.

Ha mégis úgy döntenél, hogy neked ez nem fog menni, ajánljuk a híres limonádé-diétát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet