Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hajunk az egyik legféltettebb kincsünk, büszkeségünk! Egy szép női haj ámulatba ejti a férfiakat, de sok nőtárs irigykedését is kivívhatja. Legyen mindig ápolt, egészséges, stílusos, és divatos a frizuránk. Ha nem is szeretjük a feltűnést, azért néha nem árt valami különlegesebbet kipróbálni.

Íme a 2017-es év frizurája. A nők és férfiak egyaránt imádják!

Úgy tűnik az idei év a merészebb frizuráknak, és a bevállalósabb hölgyeknek kedvez. Az alábbi frizura bár nagyon bonyolultnak tűnik, mégis viszonylag egyszerű elkészíteni, és “eltüntetni” is.

Nem kell megijedni, hiszen a különleges frizura nem kézi festéssel, hanem egy sablon segítségével készül. Egy bevállalós fodrász bármikor elkészítheti ezt a hajat. Válasszuk ki a megfelelő mintát, a színárnyalatokat, és irány a szalon.

Nagy előnye ennek a frizurának, hogy, ha nem tetszik, vagy meguntuk, akkor könnyen megszabadulhatunk tőle egy hajmosással. Ez az az haj, amit akkor is kipróbálhatunk, ha kissé nyuszik vagyunk, de azért lelkünk mélyén mindig is valami extrémebbre vágytunk.

Ezt már láttad? Készülj fel, 2017-ben ez lesz a legmenőbb hajfrizura! Te is ilyent akarsz majd hordani!

Meg kell próbálni, ha pedig nem tetszik, akkor ott a sampon, és a meleg víz.

A photo posted by Janine Ker (@janine_ker_hair) on

Hair stencil art: goo.gl/ZCneMM

Közzétette: Bored Panda – 2017. január 9.

A photo posted by Janine Ker (@janine_ker_hair) on

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!