Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Biztosan te sem tudtad eddig, hogy mennyire jótékony hatású!

A máj egyik legfontosabb szerepe, hogy megtisztítsa a vért, és az egész szervezetet a méreganyagoktól. Ezáltal csökken a betegségek kialakulásának esélye, sokkal energikusabbak, és egészségesebbek leszünk. Ha a máj nem működik megfelelően, akkor nagy a baj! Gondoskodjunk májunk egészségéről természetes módszerek segítségével!

A mazsolás víz méregteleníti a vért, és serkenti a májműködést. Nagyon egyszerű elkészíteni, és alkalmazni. Ezt a kúrát mindenkinek, még, aki egészséges, annak is ki kell próbálni.

Havonta egyszer, legalább négy napon keresztül kell mazsola-vizet inni annak érdekében, hogy megtisztuljon a szervezet a méreganyagoktól. Ha nehéznek, erőtlennek érzed magad evés után, vagy állandó fáradtságot tapasztalsz, akkor azt jelenti, itt az ideje egy kis méregtelenítő kúrának. A lelassult emésztés egyik leghatékonyabb ellenszere a mazsola-víz lehet.

50 gramm biomazsolát áztass egy tálka forró vízbe 10 percig, majd mosd le hideg vízzel. Ezáltal megszabadulhatsz a felgyülemlett szennyeződésektől, teljes mértékben meg tudod tisztítani a mazsolát.

Tedd a mazsolát este egy 250 ml-es üvegpohárba, majd öntsd fel langyos vízzel. Fedd le a poharat, és hagyd állni egy éjszakán át. Reggel, közvetlenül ébredés után idd le a mazsoláról a vizet, majd tíz perc múlva megeheted a mazsolát is, de ez nem kötelező. Este készíts oda egy újabb adag mazsolát, amit másnap reggel használsz majd fel.

Miután megittad a mazsola-vizet, 30 percre feküdj még vissza az ágyba, és borogasd a hasad egy meleg vizes törölközővel, vagy egy felmelegített sós zsákkal. Ezt a módszert hetente kétszer kell megismételni, két hétig, évente négy alkalommal.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!