KezdőlapÉletmódMire költsd a fizetésed 2010-ben ?

Mire költsd a fizetésed 2010-ben ?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mivel a 2009-es évben meghúztad a derékszíjat, a gazdasági válságra hivatkozva, az új évben itt az idő, hogy kiélvezzük a fizetésünket és a megtakarításainkat. De az sem mindegy, hogy hogyan tesszük ezt. Van pár ötletünk.

1. Vakációzzunk külföldön
Minden bizonnyal vannak olyan helyek ahova már régóta el szeretnél látogatni. Itt az idő, hogy ne halogasd többé. Tervezd elő a kirándulást. Hidd el megéri, legfőképpen mivel olyan országok, mint például Görögország nagyon jutányos árakért kínálja “portékáit”. Az oda és vissza út is olcsó lehet, ha előre lefoglalsz egy fapados légitársaságnál.

2. Fektess be önmagadba
Hogyan ? Mindent csinálj meg amit eddig a pénzszűke miatt nem tettél. Járj el táncórákra, iratkozz fel továbbképzésre, tanulj meg hangszeren játszani vagy akár egy új idege nyelv megismerésének élvezeteibe is bepillanthatsz.

3. Fektess az egészségbe
Menj konditerembe, végezz sok testmozgást. Szeretsz biciklizni ? Most van itt az idő egy új bicaj megvásárlására. Ugyanakkor került az egészségtelen ételek fogyasztását, helyette térj át a bióélelmiszerekre.

4. Indíts saját vállalkozást
Ha nem vagy kellőképpen megelégedve szakmai életeddel és úgy érzed, hogy többet tudsz kihozni magadból, 2010-ben a saját sarkadra állhatsz. Gondold át mi illek a legjobban hozzád, miben vagy jó és válts mindezt valóra. Például ha az idegen nyelvekben vagy jó, indíts fordítóirodát. Kellő kitartással és komolysággal, saját magad főnöke lehet.

5. Költekezz körültekintően

Hagyj fel a felesleges dolgok vásárlásával, ne halaszd el a leárazások időszakát. Ugyanakkor állíts fel minden hónapban egy határt, amely felett semmiképpen nem lépsz túl. Így könnyen elkerülheted az adósságokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet