KezdőlapÉletmódMit utálnak a férfiak a nőkben!

Mit utálnak a férfiak a nőkben!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A férfiaknak is megvannak a maguk szeszélyei. Hogy ne ess csapdába és hogy elkerüld a “dobott” szituációkat, íme néhány szabály amelyet be kell tartanod, ha meg akarsz tartani egy pasit.

A férfiak azt akarják, hogy barátnőjük szép és karcsú legyen! Büszkeségük a tét! A barátod biztosan nem akar a haverjai gúnyos megjegyzéseinek áldozata lenni csak azért, mert a feneked mérete megduplázódott!

2. Szőrtelenítsd a bajuszod… és nem csak!
Semmi sem borzasztóbb egy pasi számára, ha a barátnőjének… bajusza van! Ne felejtsd el mindig szőrteleníteni. Nem számít mennyire vagy karcsú, szép, okos, ha bajuszod van elijeszted a pasikat! Ki képes megcsókolni egy bajszos nőt ? Na ugye!

3. Ne hord miniszoknyát ha nincsenek gazella lábaid!
A férfiak ki nem állhatják a csúf lábakat. Ha nincsenek Heidi Klumhoz hasonló lábaid, nem tragédia, addig amíg nem hordasz testhezálló miniszoknyát. Figyelj oda a lábujjakra is: a férfiak szeretik ha barátnőjük ápolt.

4. Ne hord fiús frizurát
Igen, a férfiak kevésbé szeretik a fiús frizurát viselő nőket, még akkor is ha cool a rövid haj. A férfiak a női megjelenést kedvelik, álmaik hercegnőjét pedig mindig hosszú hajjal képzelik el. A rövid haj helyett, térj át az idei divathoz.

5. Ne hord magassarkút, ha magasabb vagy mint a férfi
A férfiak nem szeretik ha alacsonyabbak barátnőiknél, ez ingerlékennyé teheti őket. Ha magas vagy, ne hord magassarkú cipőt. Csak felidegesíted őket. Gondolom semmiképpen sem szeretnél ilyen magassarkú cipőben megjelenni.

6. Ne pletykálj mások előtt
A férfiak nem szeretik ha barátnőik pletykásak. Kerüld a pletykálkodást ha a közeledben van, legfőképpen vesd észbe,m a barátairól előtte nem jó rosszat mondani.

7. Mutass érdeklődést munkája iránt
Az érdektelenség fatális hiba lehet. Légy együttműködő és mutasd ki, hogy minden érdekel amit csinál.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet