KezdőlapÉletmódDivatMutatunk egy csodás hajfonatot, amivel mindenkit leveszel a lábáról!

Mutatunk egy csodás hajfonatot, amivel mindenkit leveszel a lábáról!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sok nő nem tudja, hogy mit kezdjen a hosszú hajával, és jobb ötlet hiányában gyorsan összefogja egy gumival, vagy egy csattal, és indulhat is a nap. Most mutatunk nektek egy szuper tippet.

hajdivat

A jó frizurához nem feltétlenül kell sok idő, és kézügyesség. Vannak olyan trükkök, melyeket, ha elsajátítunk, gyorsan készíthetünk magunknak is mutatós hajfonatot.

Az alábbi frizurához jó, ha minél hosszabb, és egyenesebb hajjal rendelkezünk. Kezdetben persze, kérjünk meg valakit, hogy elkészítse nekünk a trükkös fonatot. Osszuk négy egyforma részre a hajunk, majd az első fonatból válasszunk el egy tincset, és bujtassuk át sorba a többi különválasztott haj részen.

A művelet úgy fog festeni, mintha kerítést fonnánk, vagy szőnénk. Amikor elérkeztünk a hajrész végéhez, onnan is különítsünk el egy tincset, és azt kezdjük el visszafele bujtatni. A befont haj végét, tekerjük fel konty szerűen, és rögzítsük csatokkal.

A művelet nagyon egyszerű, ezért jobb, ha végignézzük a videót, és utána csináljuk.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet