Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vannak olyan emberi értékek, melyeket pénzért soha nem lehetne megvenni, belülről fakadó csodálatos tulajdonságok. Ha találkozunk valaki ismeretlennel, egészen biztosan pár perc után felfedezzük benne ezeket a vonzó tulajdonságokat, amitől különlegesebb és megismételhetetlen.

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

Nézzünk egy pár olyan tulajdonságot, melyeket a férfiak csodálkozó szemekkel néznek párjukban. Mert igenis, vannak olyan jellemzők, melyek inkább a nők kiváltságosságai.
1. Szenvedély
Ez minden nőben megtalálható, mondhatni vele születtünk. Persze idővel elmúlhat, kihunyhat, de dolgozhatsz rajta, hogy feléleszd. Ha bármit csinálsz, amit szeretsz abban szenvedély van. Legyen szó főzésről, sütésről, gyereknevelésről, sportolásról. Azt a pillanatot kell tetten érni és fejleszteni, amelyben jelen van a szenvedély.
2. Szép és/vagy okos
A kettő nem zárja ki egymást, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják, hogy aki szép, az nem lehet okos. Legyél mindkettő egy-egy kicsit egyszerre. Vonzó tud lenni.
3. Humor
A férfiak általában nagyon szeretik, ha egy nőnek van humorérzéke. Na nem azt, amikor vicceket mesél, hanem amikor spontán humorérzékkel rendelkezik. Ide tartozik persze az önirónia is.
4. Önbizalom, szerénység
Jó, hogyha mindkettővel, lehetőleg egyszerre rendelkezel. Ha túl sok önbizalmad van, akkor azt mondhatják, hogy el vagy szállva. De, ha ehhez kellő szerénység tárul, akkor kellemes lehet a társaságod. Mindkét tulajdonságot lehet tanulni és fejleszteni is.
5. Merész
A nő ne feltétlenül legyen nyuszi – gondolja sok férfi. Fontos az, hogy kedved legyen néha a bátorságot igénylő dolgokhoz is. Például ne kezdj visítozni, ha a pasinak vadvízi evezéshez van kedve, tarts vele!

Forrás: PozitivNap.huHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!