Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

4 dolog, amit egy férfi egy nőben keres!

4 dolog, amit egy férfi egy nőben keres!

Szerinted mi az 4 dolog, amit egy férfi keres egy nőben? Mire figyel elsőként egy férfi, ha meglát egy nőt? Most eláruljuk, csak figyelj!

1. Intelligencia

Egy okos férfi mindig egy intelligens nő társaságát keresi, mert tudja, hogy csak így lehet az élete teljes. Az tévhit, hogy a férfiak a butább nőket részesítik előnyben, mert így jobban tudnak érvényesülni, és ők maradhatnak a dominánsabbak.

Egy okos férfi csak egy okos nővel tud szót érteni.

2. Vonzó test

Igen, a férfiaknak számít a külalak, a vonzó idomok egy nőn, ezért azok a lányok, akik csinosak, könnyebben találnak maguknak párt. A legtöbb férfi a természetes, szép alakot szereti.

3. Magabiztosság

A férfiak imádják, ha egy nőnek van önbizalma, magabiztos és határozott. A pasik nem szeretik azokat a nőket, akik állandóan sírnak, panaszkodnak, elégedetlenkednek valamiért. A férfiak azt a nőt szeretik, amilyen az édesanyjuk, aki bátor, kitartó és erős.

4. Titokzatosság

A férfiak nem szeretik az olyan nőket, akik olyanok, mint egy nyitott könyv. Egy nő legyen kissé titokzatos, kiismerhetetlen, akinek a szívéhez nem könnyű hozzáférni, akit meg kell a férfinak hódítani.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!