Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

8 jel, hogy a párod igazán, tiszta szívből szeret!

8 jele annak, hogy a párod tiszta szívből szeret

A szerelem szívből, lélekből fakad. Ha nem így történik, akkor az nem igazi szerelem. Hogy ez kiderüljön, következzen most 8 jel, ami segít megerősíteni abban a hitben, hogy a párod valóban szeret.

1. Ha sok időt szeretne veled tölteni

Mindketten dolgoztok, de mikor hazaértek, a párod mindent együtt akar csinálni, a társaságodban akar tartózkodni. Egyszóval ragaszkodik hozzád, ami az igaz szerelem megkérdőjelezhetetlen jele.

2. Ha a párod teljes mértékben megbízik benned

Ha a párod teljesen megbízik benned, elhiszi, amit mondasz, nem gyanakszik, nem ellenőrizgeti a telefonodat, akkor ez annak a bizonyítéka, hogy teljes szívéből szeret és elfogad.

3. Ha tiszteletben tartja a véleményedet

Az természetes, ha ellentétes nézeteket vallotok bizonyos dolgokban, mindaddig, míg tiszteletben tartjátok egymás véleményét, elfogadjátok, hogy a másik másképp gondolkodik.

4. Ha tudni akarja, hogy milyen napod volt

Ha valaki igazán szeret, akkor érdeklődik utánad, gondoskodik rólad, mert tudni szeretné, hogy mi van veled, miben lehet a segítségedre.

5. Ha átérzi amit érzel

Nem fél kimutatni a gyengéd érzéseit, és ha igazán szereti, átérzi, hogy min mész keresztül. Nem fél érzelmi kapcsolatot kialakítani veled, és ha bármi nyomja a szívedet, neki nyugodtan elmondhatod.

6. Ha képes mélyen a szemedbe nézni

Ha a párod képes mélyen a szemedbe nézni, mikor valami fontos hangzik el, akkor az annak a jele, hogy teljes mértékben szeret, őszinte hozzád, és számíthatsz mindenben rá.

7. Ha jobb kedvre derülsz tőle

A szerelmed jobb kedvre derít, ha ott van melletted, hiszen így boldogabb, mosolygósabb leszel. Ha rossz a kedved, akkor megpróbál felvidítani, ami szintén a törődés, a szeretet jele.

8. Mielőtt döntene, kikéri a véleményedet

A szeretet, a tisztelet jele, ha a párod mindenben kikéri a véleményedet, ezzel erősítve meg azt, hogy mennyire fontos vagy neki.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!