Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az erős nők első pillantásra megrémíthetik a férfiakat. És itt nemcsak olyan nőkre kell gondolni, akik vezető pozícióban vannak, vagy híresek. Minden olyan nő erősnek nevezhető, akinek vannak álmai és céljai, aki bízik önmagában, elégedett a testével, tudja, mit akar az élettől és egy kapcsolattól, őszinte, megbízható és hűséges.

Ha mindez mégsem volna elég meggyőző ok arra, hogy kapcsolatot kezdj egy erős nővel, íme még 4 indok, ami megváltoztathatja a véleményedet.

1. Egy erős nő egyszerű, és nem játszadozik

Azok a nők, akiknek nincs elég önbizalmuk és nem tisztelik magukat eléggé, mindenféle játékokba kezdenek egy kapcsolatban: más férfiakkal flörtölnek, hogy felhívják magukra a párjuk figyelmét, ha valamiért megharagszanak, nem hajlandók beszélni róla, elvárják, hogy a férfi mindent magától kitaláljon, hol rendkívül szeretetteljesek, hol pedig távolságtartók és hűvösek. Nem tudják, mit akarnak.

Egy erős nőnek azonban minderre nincs szüksége. Nyíltan és őszintén megmondja, mit gondol, és mit szeretne. Nem játszadozik.

2. Magasra helyezi a lécet

Minden nő bizonyos tulajdonságokat keres egy férfiban, de egy erős nő motiválja is a párját, és ezáltal segít, hogy a férfi fejlődni tudjon.

Ez azt jelenti, hogy támogat téged, és segít, hogy beteljesíthesd a vágyaidat. Tanácsokkal, ötletekkel láthat el, és amikor sokáig dolgozol, nem fog rád haragudni, hiszen tudja, hogy azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz.

3. Saját magával szemben is nagyok az elvárásai

Egy erős nő nem csak azt tudja, mit akar egy férfitól, de azzal is tisztában van, mit vár tőle egy férfi, és milyen elvárásai vannak neki saját magával szemben. Elkötelezett a munkája iránt, ami csak még vonzóbbá teszi.

4. Nem érdekli, mit gondolnak mások

Nem érdekli, mit gondolnak mások róla vagy éppen a párjáról, és ez jó hatással lesz a kapcsolatotokra, mivel nem hagyja, hogy egy harmadik fél is beavatkozzon a kettőtök dolgába.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!