KezdőlapÉletmódDivatSzeretnéd, ha a frizurádért minden reggel dicséretet kapnál? Ezekkel a trükkökkel térj...

Szeretnéd, ha a frizurádért minden reggel dicséretet kapnál? Ezekkel a trükkökkel térj nyugovóra!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A laza, romantikus hullámok sosem mennek ki divatból, viszont ahhoz, hogy minden reggel úgy léphess ki az ajtón, mintha fodrásztól jöttél volna, túl időigényes és költséges mulatság. Ráadásul a hajsütő, hajvasaló fokozott használata károsítja is a hajszálakat, így nem ajánlott túl gyakran ezekhez az eszközökhöz folyamodni. De akkor mitévők legyünk, ha csodás frizurát szeretnénk minden nap?

Szeretnéd, ha a frizurádért minden reggel dicséretet kapnál? Ezekkel a trükkökkel térj nyugovóra!

Hogy te magad rendezd el a hajad reggelente, egy kiváló megoldás. Viszont ha rohanásban vagy, elaludtál és ezért el fogsz késni, az egész csak egy nyűg lesz, amit gyorsan kihúzol a listádról. Nem marad más, mint az alábbi videó, amelyben olyan okos trükköket mutatnak be, melyek neked is azonnal megtetszenek majd!

Először is tudd meg, hogyan lehetnek mesés fürtjeid akkor is, ha rövid a hajad. Nem kell hozzá egyéb, mint pár textilcsík, amelyre feltekerheted a megvizezett tincseidet. Bújj ágyba, majd reggel mindössze annyi dolgod lesz, hogy a textilt kiszabadítsd a hajadból, és máris indulhatsz munkába.

Ha akad otthon egy gumírozott hajpánt, az is kiváló eszköz a szemrevalóan göndör tincsek létrehozásában. Csavarj rá minden egyes tincset, majd reggel bontsd ki, és pár mozdulat segítségével rendezd tökéletesre. Amennyiben göndör a hajad, a rakoncátlan tincseket is lenyugtathatod, ha a megfelelő balzsammal kezeled azokat.

Figyeld csak a videót, hát nem fantasztikus?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet