KezdőlapÉletmódSzorítsd ökölbe a kezed, majd válaszd ki a képről melyik a tiéd....

Szorítsd ökölbe a kezed, majd válaszd ki a képről melyik a tiéd. A válaszod sok mindent elárul a személyiségedről!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szorítsd ökölbe a kezed! Az alábbi képek közül melyik jellemző rád, személyiségedről árulkodik.

Szorítsd ökölbe a kezed, majd válaszd ki a képről melyik a tiéd. A válaszod sok mindent elárul a személyiségedről!

Mozdulataink, gesztusaink, néha akarva-akaratlanul árulkodnak a személyiségünkről. A szakemberek ezekből már egészen biztosan tudnak olvasni. Legyünk saját magunk pszichológusai, fejtsük meg az ábrák alapján, miről árulkodik ökölbe szorított kezünk.

1. A hüvelykujj kívülről körbeöleli a kezet

Ha a hüvelykujj a mutatóujjat oldalról támasztja, vagyis föléje kerül, érzékenységet, és bizalmatlanságot jelez. Élénk képzelőről, és kíváncsi természetről, jó humorérzékről, és cinikusságról árulkodik. Ez a típus védelemre, tiszteletre vágyik, a szerelmi életben kissé nehezen fejezi ki magát. Sokszor érzi úgy, hogy bármennyire becsületes, és tisztességes is, nem kapja meg azt, amit megérdemelne.

2. A hüvelykujj leszorít egy vagy két ujjat

Ha a hüvelykujj, akárcsak egy boxütésnél, leszorítja a mutató-, és a középső ujjat, azt jelzi, hogy egy kreatív, határozott, és intelligens személyiség vagy. Erős az önbecsülésed, és igen magabiztos vagy. A határozott külső azonban egy nagyon érzékeny lelket takargat, törékeny és érzékeny vagy. Mindig egy képzeletedben élő ideális partnert keresel, és soha nem tudsz szabadulni a múltbéli szerelmeidtől.

3. A hüvelykujjat körbeöleli a többi ujj, és a tenyér is

Különleges személyiség vagy, könnyen beilleszkedsz a közösségbe, azonban hajlamos vagy manipulálni másokat. Esténként inkább szeretsz otthon ülni, és csendes, romantikus beszélgetést kezdeményezni, mint a zajló városi életben bulizni. Könnyen megbocsátasz azoknak, akik bántanak, még akkor is, ha végzetes hibát követtek el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet