Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A legtöbb urológus szerint az erekciózavarokat depresszió vagy erős stressz okozza, így elégséges lenne legtöbb esetben egy pszichológiai kezelés.

Mivel a gyógyszeres kezelések csak pillanatnyi javulást eredményeznek, és nem szüntetik meg az erekciózavarokat okozó problémát, különböző tévhitek terjengenek a tablettákról:

20 éves távlatból az orvosok azt állítják, hogy a tabletták hosszútávon teljes impotenciához vezethetnek. A tabletták bevételét követően teljesen szügségtelen a vizualitáson, esetleg fantázián alapuló izgalmi állapot, mivel mindezt a készítmény előidézi. Így, hosszabb távú használat után az alany teljes passzivitásba tévedhet nemi szempontból.

Az első tabletta ugyan úgy tűnik, hogy csodákra képes, mégsem ajánlott. A probléma kezelése a betegség súlyosságától függően nyújthat orvosságot a problémára. Nem minden gyógyszeres kezelés állítja vissza az egészséges és természetes nemi étvágyat.

Az iparág statisztikái szerint a legtöbb erekciózavart a következő betegségek idéznek elő (70%!): cukorbetegség, vesebetegség, sclerosis multiplex és az atherosclerosis. Ezen betegségek célzott kezelése teljes mértékben visszaállíthatja az erekciót, és ezért szükséges, hogy nemi problémák jelentkezésekor szakorvossal konzultáljunk.

Bévé


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!