KezdőlapÉletmódEgészség'Zsírmájban' szenvedsz te is? Mutatunk két természetes és hatékony ellenszert!

‘Zsírmájban’ szenvedsz te is? Mutatunk két természetes és hatékony ellenszert!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A “zsírmáj” természetes és hatékony ellenszere!

Az utóbbi időben megsokszorozódott a „zsírmáj” kórképpel diagnosztizált személyek száma. Ez a tény, pedig az egyre nagyobb mennyiségben elfogyasztott egészségtelen élelmiszereknek köszönhető. Ugyanis ezek az élelmiszerek nagyon leterhelik a máj működését.

„Zsírmáj” esetén, a májban nagy mennyiségű zsír rakódik le, ez pedig jelentős fájdalommal jár és kezelése is elég körülményes. Tünetei között találjuk az állandó fáradság érzetet és a visszatérő, máj tájék körüli fájdalmat.

A jó hír, hogy létezik a problémára természetes anyagokkal történő kezelési mód, melyet az alternatív gyógyászok ajánlanak. Ehhez nem lesz szükségünk másra, mint 2 db citromra, 2 db céklára és 2 bögre ásványvízre.

Ezekből az alapanyagokból egy smoothie-t készítünk, és a jó eredmény elérése érdekében hetente három alkalommal fogyasszuk el. Ez a keverék kitisztítja a májból a lerakódott zsírt, mivel nagymértékű méregtelenítő hatással rendelkezik.

Egy másik, ugyancsak természetes alapanyagokból készült keveréket is ajánlunk erre a problémára, melyhez szükségünk lesz: 2 db citromra, 2 bögre frissen facsart alma lére, 500 ml petrezselyem lére, fél cikk fokhagymára, egy kis darab gyömbérre, 80 ml extra szűz olíva olajra és egy bögre gyógynövény teára.

A hozzávalóból ugyancsak egy smoothie-t készítünk, és 5 napig fogyasszuk, az evések előtt 2 órával. Ez a keverék kitisztítja a májat és áldásos hatását már a kúra közepén érezni fogjuk.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet