KezdőlapHoroszkóp2021 a Bivaly éve - a siker és az egészség szempontjából kedvező...

2021 a Bivaly éve – a siker és az egészség szempontjából kedvező év vár ránk

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Összességében elmondható, hogy a Bivaly éve rendkívül előnyös lesz az erős, kitartó és megbízható személyiségek számára. A Bivaly évében a magányt részesítjük előnyben a mozgalmas élettel szemben. Itt az ideje értékelni a természetet, és több időt tölteni a szabadban.

A Bivaly évében sikeresek lehetünk!

Ez az év stabilitást, sok munkát és kitartást hoz azok számára, akik változást próbálnak elérni. A siker érdekében ebben az évben vedd kissé könnyedebben a dolgokat, de figyelj a részletekre, gondolj át mindent alaposan, és ne hagyd, hogy legyőzzenek.

Mivel a Bivaly a kínai horoszkóp egyik legjobb jegye egészség szempontjából, a következő évben jó közérzetre számíthatunk. Az erős és robosztus Bivaly képes ellenállni az enyhébb megbetegedéseknek, és lépésről lépésre kezeli a stresszes helyzeteket. Ha valóban sikeres szeretnél lenni a következő évben, légy kedves és udvarias minden helyzetben.

Kapcsolatok és szerelem

A kapcsolatokban több szeretetre és gondoskodásra lesz szükség ebben az évben, és a kommunikáció kritikus tényező lesz. Tégy meg mindent a kapcsolataid érdekében, és légy mindig nyitott a kommunikációra. Mivel a Bivaly nem túl jó a kommunikációban, üdvözlendő minden, ami hozzájárulhat ennek a készségnek a fejlesztéséhez. Ezen a területen mind az egyedülállóknak, mind a kapcsolatban élőknek meg kell majd vívniuk a maguk küzdelmeit.

Mit hoz a következő év az egyes csillagjegyek számára

A Bivaly évében a következő erős személyiségjegyek nyilvánulnak majd meg az egyes csillagjegyek esetében:

 • Kos: jószívűség;
 • Bika: kitartás;
 • Ikrek: megfontoltság;
 • Rák: önfegyelem;
 • Oroszlán: dominancia;
 • Szűz: konzervativizmus;
 • Mérleg: tiszteletreméltóság;
 • Skorpió: szenvedély;
 • Nyilas: energikusság;
 • Bak: habozás;
 • Vízöntő: humor;
 • Halak: érzékenység;

Szerencsés számok 2021-ben

A kínai asztrológia hagyományai szerint bizonyos számok szerencsét hoznak, míg mások szerencsétlenséget, problémákat és kedvezőtlen helyzeteket idéznek elő. Amikor például lottószelvényt vásárolsz, vagy kitűzöd az esküvőd dátumát, figyelj oda ezekre a számokra. A következő év szerencsés számai az 1-es ás a 4-es. A legkevésbé szerencsés számok pedig az 5-ös és a 6-os.

A jövő év szerencsés színei a zöld, sárga és fehér, a legkevésbé szerencsés szín pedig a kék.

Szerencsét hozó virágok a Bivaly évében

Ebben az évben a virágok közül válaszd a tulipánt, a barackvirágot és a hajnalkát. A tulipán a tökéletes szeretet jelentését hordozza. Jelképezi saját energiánk igazi és legmélyebb átélését és tudatosítását. A barackvirág a hosszú életet jelképezi. Ezek a virágok arról ismertek, hogy bevonzzák a férfiakat a szerelem körébe.

A kínai népi hagyományban a hajnalka azokat a szerelmeseket szimbolizálja, akik az évnek csupán egyetlen napján láthatják egymást, de a szerelmük soha nem múlik el. A hajnalka magjait a kínai orvoslásban a tüdő, a vese és a vastagbél problémáinak kezelésére használják.

A Bivaly éve és a pénzügyek

A Bivaly éve kifejezetten alkalmas a vagyonkezelésre, pénzügyek bonyolítására. Az év során nagyobb költekezésekre lehet szükség, és ez most nem az olcsó dolgok ideje. Ezért itt az ideje, hogy keményen dolgozzunk, és megoldásokat találjunk a költségvetés kiegyensúlyozására.

Nem elégszünk meg alacsony jövedelmekkel, ezért újabb pénzkeresési lehetőségek után nézünk. Sajnos sokan nem szívesen korlátozzák a költségvetésüket. Pedig ez még nem jelenti azt, hogy az életörömeinket is korlátoznunk kellene, éppen ellenkezőleg, azt jelenti, hogy új lehetőségeket nyitunk meg magunk előtt.

A Bivaly éve a stabilitás jegyében telik

Ebben az évben az alapos tervezés, a felkészülés és a kemény munka meghozza gyümölcsét. Ez az év nem alkalmas az új vállalkozások indítására, de nagyszerű alkalom arra, hogy élvezzük a stabilitást.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet