KezdőlapHoroszkópSzerelmi horoszkóp novemberre: ez a 3 csillagjegy lesz a legtüzesebb

Szerelmi horoszkóp novemberre: ez a 3 csillagjegy lesz a legtüzesebb

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A hidegebb időszak beköszöntével egy kicsit nagyobb az igényünk az összebújásra, az együttlétre, a közös filmnézésre, esténként egy jó kis forró csoki, vagy egy pohár forralt bor sokkal közelebb hoz egymáshoz. Fellobban a láng, előtérbe kerül a szenvedély és a romantika. Ahogy hűl kint az időjárás, úgy forrósodik odabent a hangulat.

Nézzük, melyik lesz novemberben a 3 legtüzesebb csillagjegy!

Ikrek

Az Ikrek jegyben születettek számára a szerelem és a szenvedély mindennél fontosabb ebben a hónapban. November 12 után a Vénusz állása szerint igazi romantikus napok következnek, és ez a partnereddel való kommunikációra is jó hatással lesz. Lehetőség nyílik a párkapcsolat megerősítésére, helyreállítására.

Az Ikrek ebben a hónapban felejthetetlen pillanatokat élhet át. Felerősödnek az érzéki pillanatok, november 19-ig új lehetőségek nyílnak a magánéletedben is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor novemberben valósággá válnak a romantikus álmaid. November 12. és 20. között a Vénusz csodálatos napokat ígér, ha félre tudsz tenni minden gondot, és átadod magad az igaz szerelemnek.

Ha egyedülálló vagy, most ugyanúgy megtapasztalhatod a szenvedéllyel teli pillanatokat, hiszen minden bizonnyal találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki mellett tökéletesen érzed magad. Légy nyitott minden új kalandra, merj kirándulni, sétálj nagyokat, és vegyél részt olyan programokban, ahol új emberekkel találkozhatsz.

Skorpió

A november egy különleges hónap lesz a Skorpiók számára, az élet minden területén, de főleg a szerelemben, fejlődést fogsz tapasztalni. November 19-ig a Vénusz tüzes energiákkal és megújuló erővel tölti fel a párkapcsolatod, így könnyen tisztázhatjátok az eddig félreértéseket. Érzéki, izgalmas és szenvedélyes pillanatok várnak rád, újra felgyullad a láng a párkapcsolatodban.

Ha valami különlegességet tervezel, akkor a november 1-én, 3-án vagy 7-én tökéletes alkalom nyílhat erre. Koncentrálj a pozitív érzelmi változásokra, figyelj a szíved hangjára, engedj szabad utat az erős érzelmeknek. Ha már egy ideje esedékes a szakítás, akkor november 25-e lehet erre a legalkalmasabb nap, hiszen egyszerre teljesülhet most ki a tökéletes lezárulás és az újjászületés is.

Ha egyedülálló vagy, most igen kellemes meglepetésekre számíthatsz. Egy olyan személlyel találkozhatsz, aki elsőre felkelti az érdeklődésed, és eláraszt a szerelem varázslatos érzése.

Nyilas

A november egy csodálatos hónap lesz számodra, a Vénusz támogatásával visszanyered az önbizalmadat, és így újra feléled a szenvedély az életedben. Élvezd ki maximálisan a lehetőségeidet az élet minden területén, de főleg a szerelmi téren alakítsd most úgy a dolgokat, hogy a lehető legjobban ki tudj teljesedni. Legyél sokkal nyitottabb és kommunikatívabb, hiszen a megfelelő hozzáállás azonnal meghozza a kívánt eredményt.

A párkapcsolatodban most új lehetőségek adódnak, amelyeket érdemes kihasználni, főleg, ha már egy ideje nem tudtok teljesen egymásra hangolódni. Kiránduljatok, tervezzetek több közös programot, töltődjetek fel. Az egyedülálló Nyilasok most nagyon sok szeretetet kapnak a legközelebb álló családtagoktól, ismerősöktől, barátoktól, és ez segít abban, hogy sokkal nagyobb legyen az önbecsülésük.

November 21-én a Nap segítségedre lesz abban, hogy szentimentális téren jobban ki tudj teljesedni, így az eddiginél egy sokkal boldogabb időszak vár rád.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet