KezdőlapHírek2023. március 20-a igen fontos nap: a tavaszi nap-éjegyenlőség új kezdetet hoz...

2023. március 20-a igen fontos nap: a tavaszi nap-éjegyenlőség új kezdetet hoz a Kosba lépő Nap pedig gyógyító energiát, szenvedélyt és bátorságot hoz az életünkbe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ez a hónap tele volt asztrológiai szempontból fontos eseményekkel, amiknek a hatása még hosszú ideig érezhető lesz, de a március 20-a tartogatja a két legfontosabb eseményt: a tavaszi nap-éjegyenlőséget, és a Nap belépését a Kosba, ami a tavasz kezdetét és egyben egy új asztrológiai év kezdetét is jelenti.

Testileg és lelkileg egyaránt jótékony energiákat kapunk, lehetőségünk lesz begyógyítani lelki sebeinket, és megtalálni a belső egyensúlyt. Tudd meg, mit tartogat számodra ez a különleges nap.

Miért olyan fontos a tavaszi nap-éjegyenlőség az asztrológiában, és hogy hatnak ránk ennek az asztrális eseménynek az energiái?

Március 20-a az idei tavaszi nap-éj egyenlőség dátuma. Ez a jelentős csillagászati ​​esemény egy új kezdetet, az energia megújulását és az új lehetőségeket szimbolizálja mindannyiunk számára. Ezen a napon az éjszaka és a nappal hossza nagyjából egyenlő, és az Univerzum ellát bennünket energiával, hogy az egyensúlyt és a harmóniát válasszuk az életünkben.

Ez kedvező időszak a fontos döntések meghozatalára, új célok kitűzésére, a növekedésre, fejlődésre, különösen azokon a területeken, ahol a leginkább szükségét érezzük ennek.

Az asztrológusok úgy vélik, hogy a tavaszi nap-éjegyenlőség elképesztő mennyiségű pozitív rezgést hoz az életünkbe, egyfajta étvágyat az élethez, növeli testi és lelki gyógyulási képességünket, és lehetőséget ad arra, hogy újra egyensúlyba hozzuk mindazt, amit a sors összekuszált.

Emellett jó alkalom arra, hogy újra kapcsolatba lépjünk a természettel és annak ciklusaival, megszabaduljunk a negatív energiáktól, mindattól, ami terhet jelent az életünkben, és a jelen pozitív aspektusaira összpontosítsunk.

Ez az az időszak, amikor egy kis szünetet tarthatunk, és figyelmet fordíthatunk az önvizsgálatra, hogy új készségeket, tehetségeket vagy érdeklődési köröket fedezhessünk fel, amelyek segíthetnek teljes potenciálunk kibontakoztatásában.

Fogadd be ezt az erőt és energiát, mert itt az ideje, hogy önmagunkra figyeljünk, mindarra, ami jó az életünkben, a szívünkben lévő szeretetre, a lelkünk szükségleteire. Csak kérnünk kell, és az Univerzum teljesíti a kívánságainkat, és március 20-án erőteljes energiaportált nyit meg. Csak annyi a dolgunk, hogy merjünk élni ezzel!

2023. március 20-án a Nap belép a Kosba

A Nap elhagyja a Halak jegyét, ami az állatöv utolsó jegye, ahol önvizsgálatra, lelki gyógyulásra és önmagunk újbóli felfedezésére sarkallt bennünket, felszínre hozva a megoldatlan személyes problémákat vagy a múlt még begyógyulatlan sebeit.

Most pedig belép az energikus és bátor Kosba, új esélyeket, bátorságot, lehetőségeket, örömet és életerőt hozva magával.

Ezekben a napokban azt fogjuk érezni, hogy képesek lennénk akár egész hegyeket is megmozgatni, ezért jó, ha megpróbáljuk megvalósítani mindazokat a terveinket, amiknek eddig féltünk nekivágni.

Mindenki fél a kudarctól, vagy bizonyos felelősségektől, és ez természetes is, de most itt az ideje, hogy szembenézzünk a valósággal, határozottan és bátran kezeljük a félelmeinket, azokat a terveket, megbeszéléseket, amiket már régóta halogattunk, mert most megkapjuk a szükséges erőt az Univerzumtól, hogy megoldjuk ezeket a problémákat és feloldjuk a gátakat, amik az utunkba álltak.

Az Univerzum tanácsai erre az időszakra:

• Merj cselekedni, és kövesd az álmaidat.
• Ideje begyógyítani a lélek sebeit, gyűjts bátorságot hozzá.
• Tarts egy kis szünetet, szakadj el a mindennapok kaotikus forgatagától. Nézz mélyen önmagadba, és fedezd fel, mi az, ami nyugtalanít. Szánj időt magadra.
• Fedezz fel új szenvedélyeket, hobbikat.
• Menj ki a szabadba, és hangolódj rá a természetre. Csodáld meg a tájat, érezd a földet vagy a homokot a talpad alatt, hagyd, hogy átmelegítsenek a napsugarak, érezd a tavaszi virágok illatát, hallgasd a madárcsicsergést.
• Légy hálás mindazért, amid van.
• Légy gyengédebb önmagadhoz, ne vidd túlzásba az önkritikát.
• Ismerd meg és fogadd el félelmeidet, hogy legyőzhesd azokat.
• Szedd össze a bátorságokat, hogy elindítsd azokat a változásokat az életedben, amiket eddig folyamatosan halogattál.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet