Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hosszú betegeskedés után szerdán elhunyt a 24 éves Tóth Attila Márk, volt magyar válogatott kajakozó.

A szomorú gyászhírt a a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Facebook-oldalán közölték a sportkedvelőkkel.

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth Attila Márk, az MTK majd a KSI SE hajdani fiatal kajakosa eltávozott közülünk.” – írják.

Tóth Attila Márk az MTK-ban nevelkedett majd a KSI-ben sportolt. Évekig az utánpótlás-válogatott tagja volt, majd felnőttként is a csapatba került.

“Attila eredményei között nem szerepeltek nagy versenyek nagy győzelmek, de amikor megadatott Neki, büszkén húzta fel a válogatott mezét. Közöttünk nőtt fel, a mi életünket élte és a mi értékeink voltak életének zsinórmértékei.

Az elmúlt években a szövetségben dolgozott, az ő munkájának köszönhető, hogy sikerrel indította el a sportág a kajak-kenu shopot. A kajakozás volt számára az élet iskolája, edzői voltak a tanítómesterei és a jövőjét is itt képzelte el.

Ezek az álmok most egy napsütötte februári délutánon végleg szertefoszlottak. Távozásával elvesztettük csibészes mosolyát, pajkos lelkét és a sportágunkért dobogó szívét. De egyben küldetést is kaptunk Tőle, hogy szeressük egymást, tartsunk össze és önzetlen odaadással szolgáljuk ennek a nagyszerű sportágnak a létét.

Attila, mindig hozzánk tartozol! Nyugodj békében!” – áll a gyászjelentésben.

In memoriam Tóth Attila MárkMély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth…

Geplaatst door Magyar Kajak-Kenu Szövetség op Donderdag 28 februari 2019

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!