KezdőlapHírek8 hónapja nem kap albérletet a nagymama a súlyosan fogyatékos unokájával

8 hónapja nem kap albérletet a nagymama a súlyosan fogyatékos unokájával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hiába keres albérletet egy nagymama, aki fogyatékos unokáját gondozza, sehol nem talál.

Szűkös körülmények között él az a nagymama és fogyatékos unokája, aki már nyolc hónapja próbál albérletet keresni, de eddig sikertelenül. Az asszony csak 40 ezer forintot tudna fizetni az albérletért, ennyiért viszont sehol nem adnak ki lakást.

A nagymama unokája oxigénhiányos állapottal született, 30 éve képtelen ellátni magát, anyja a születésekor elhagyta, azóta gondozza a nagymama, a nap 224 órájában. Dénes csak a nagymamától hajlandó elfogadni az ételt, bár a 63 éves nőnek egyre nehezebbjére esik gondoskodni róla.

„40 ezer forintot keservesen, de ki tudnék fizetni ahhoz, hogy a gyereknek jó legyen” – mondta az RTL Hiradónak a nagymama.

Az előző albérletből azért kellett költözniük, mert megemelték a díjat, és ezt már nem tudták kifizetni. Most az asszony fiánál laknak, ám annak 5 gyereke emiatt kénytelen a padláson egy matracon aludni, míg az apuka a pincében húzza meg magát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet