KezdőlapHírek95 éves lett királynő, megható üzenetet tett közzé a gyászoló Erzsébet

95 éves lett királynő, megható üzenetet tett közzé a gyászoló Erzsébet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Április 21-én ünnepli 95. születésnapját II. Erzsébet királnyő, ebből az alkalomból mondott köszönetet a világnak.

Ma ünnepli 95. születésnapját II. Erzsébet királynő, aki a hétvégén temette el férjét, Fülöp herceget, akivel 73 éve éltek házasságban. A királynő születésnapja alkalmából köszönetet mondott a világnak a támogatásért és együttérzésért, amit férje halála után kapott.

Erzsébet királynő csak 13 éves volt, amikor beleszeretett Fülöp hercegbe, első látásra szerelem volt közöttük, 73 évig éltek együtt. A temetés után a királnyő megható fotóval búcsúzott férjétől, amit ITT lehet megnézni.

95. születésnapom alkalmából ma számos jókívánságot kaptam, amit nagyra értékelek.

A családommal most rendkívül szomorú időszakon megyünk keresztül, vigaszt nyújtott számunkra látni és hallani a rengeteg megemlékezést a férjemről Nagy-Britanniában, a birodalom területén és a világ minden táján.

A családom és én szeretnénk köszönetet mondani minden támogatásért és kedvességért, ami az elmúlt napokban irányult felénk. Mélyen megérintett bennünket, és emlékeztet arra, milyen különleges hatást gyakorolt Fülöp számtalan emberre az élete során” – írta a királynő születésnapi üzenetében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet