KezdőlapHírekAzzal vádolják Chert, hogy négy férfival elrabolta a fiát

Azzal vádolják Chert, hogy négy férfival elrabolta a fiát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azzal vádolják Chert, hogy embereket bérelt fel, hogy elrabolják a fiát egy szállodából, ahol tavaly a feleségével együtt tartózkodott.

Az Elijah Blue Allman felesége, Marieangela King által benyújtott bírósági dokumentumok azt állítják, hogy Cher fiát négy férfi „rabolta el” egy New York-i hotelszobából, amikor épp házassági évfordulójukat ünnepelték 2022 novemberében.

A pár állítólag a szállodában próbálta megmenteni a házasságukat, miután 2021-ben beadták a válókeresetet – írja a BBC.com.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon a válási eljárás részeként benyújtott bírósági dokumentumokban, amelyek nemrég kerültek nyilvánosságra, Marieangela King azt mondta, hogy ő és Elijah Blue Allman 12 napot töltöttek a szállodában, „a házasságunk rendezésén dolgozva”.

De „miután ezt a 12 napot együtt töltötték New Yorkban, 2022. november 30-án, a házassági évfordulónk éjszakáján négy ember jött a szállodai szobánkba, és elvitték Elijah Blue Allmant a szobánkból” – állította a nő a 2022 decemberében tett bírósági nyilatkozatában.

„A négy férfi egyike, aki elvitte őt, azt mondta nekem, hogy [Mr Allman] édesanyja bérelte fel őket” – állította.

A bírósági dokumentumokban Marieangela King azt állította, hogy férje 2022 augusztusa óta egy egészségügyi intézményben részesült kezelésben – elmondta, hogy nem közölték vele, hogy hol van ez az intézmény, és nem volt módja arra, hogy kapcsolatba lépjen vele.

„Jelenleg nincs tudomásom a férjem jólétéről vagy hollétéről” – mondta decemberben, hozzátéve, hogy „nagyon aggódik érte”.

A 47 éves Elijah Blue Allman a popikon Cher és korábbi férje, a néhai rockzenész Gregg Allm fia.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet