Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Facebookon kért segítséget a kétségbeesett Kovács Krisztián, akinek testvére a karibi térség St. Martin szigetén rekedt az Irma hurrikán után.

Életveszélyes körülmények között próbál túlélni egy magyar család a karibi szigete, amelyet az Irma hurrikán tarolt le

Hatalmas pusztításokat végzett az Irma hurrikán a karibi térségben, többek között St. Martin szigetén, amelynek északi része francia, déli része holland fennhatóság alá tartozik. A szigetre négy napja sújtott le az Irma hurrikán, gyakorlatilag mindent letarolt maga után.

Egy magyar család is a szigeten rekedt, négy napja próbálnak segítséget kérni, de hasztalan. Kovács Katalin és családja életveszélyes körülmények között próbálja túlélni a hurrikán utáni állapotokat, már megkezdődtek a fosztogatások a szigeten, a hadseregnek is közbe kellett lépnie, hogy ne történjen nagyobb baj.

“Semmilyen kormányszerv nem hajlandó segítséget nyújtani… A reptér teljesen használhatatlan és semmi hírű(n)k mikor tudnák elhagyni a szigetet! Felháborító, hogy mindenki elutasít minket hogy nem az ő felelősségük!” – írta Facebook oldalára a szigeten rekedt nő testvére.

‼️‼️Azonnali segiteg szukseges‼️‼️

Testveremek 4 napja eletveszelyes korulmenyek kozott TULELNEK St. Martin szegeten az…

Közzétette: Krisztian Kovacs – 2017. szeptember 9.

“Van bárkinek bármilyen ötlete, kapcsolata, ami a segítségünkre lehet?” – zárja sorait Kovács Krisztián, majd arra kér mindenkit ossza meg a segítségkiáltását.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!