Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szerencsétlenül járt férj nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Forró palacsintasütővel agyabugyálta el férjét egy Pest megyei asszony, miután az kinti papucsban a frissen felmosott kőre lépett – derült ki a Nagykátai Járási Ügyészség vádiratából.

Az ügyészség szerint a házastársak között már több éve megromlott a kapcsolat, de egy fedél alatt éltek egy Pest megyei településen.

A feleség egy őszi napon – miután felmosott – éppen palacsintát kezdett sütni a konyhában. Ekkor toppant be a férj, aki a kinti papucsát nem váltotta át amikor a frissen mosott kőre lépett.

A nő ettől olyan haragra gerjedt, hogy a férfit először ellökte, majd a kezében lévő forró, olajos palacsintasütővel többször testszerte megütötte.

A férj több zúzódást és égési sérülést – köztük nyolc napon túl gyógyulót – is elszenvedett az asszony bántalmazása következtében.

A Nagykátai Járási Ügyészség a feleség ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!