KezdőlapHírekFur TV az MTV-n

Fur TV az MTV-n

-

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon, Whatsappon és a Google Hírek-en!

Felnőttmese korhatárral – ez az MTV egyik sikersorozata, a Fur TV. A Muppet Show-hoz hasonló bábsorozat messze túlmutat azonban a bájos elődön, hiszen szókimondó, durva és trágár – ezzel együtt nagyon szórakoztató, és az egyik legsikeresebb sorozat világszerte!

A South Park után újra egy olyan sorozat hódít az MTV képernyőjén, amely felnőttekhez szól: a Muppetek elönzönlötték a csatornát!

A Fur TV egy network vígjátéksorozat, melynek szereplői a bábok. Ezek a bábfigurák nagyon hasonlóak a Muppet Show szereplőihez, azonban sokkal “felnőttesebbek”. A műsorban erős a szexualitás, a mértéktelen alkoholfogyasztás, esetenként az erőszak is felüti a fejét.

A Fur TV három főszereplője: Fat Ed Tubbs, aki erőszakos, mocskosszájú, sörimádó heavy-metal rajongó, Lapeño Enriquez múltjának vannak sötét részei – egykoron ugyanis szexmániás striciként dolgozott, míg Mervin J. Minky fő tevékenysége a maszturbálás…

“A sorozat nagyon menő külföldön, és itthon is szeretik. Igaz, hogy polgárpukkasztó, de ezekre a bábokra nem lehet haragudni, őket mindenki szereti. Hogy mi a Fur TV sikerének titka? Talán az, hogy a Muppet Show-t kedvelő közönség, azaz mi, felnőttünk, és velünk együtt nőttek fel a bábok is!” – mondta Horváth Vanda, az MTV főszerkesztője.

A Fur TV minden része valamelyik szereplő egyik karaktervonása köré épül, ettől válik személyessé és érdekessé a sorozat.



RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Legfrissebb

    Hirdetés

    Csemegézz

    Ez is érdekelhet