Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szülőket büntetésként szánták a kínzást, amibe végül belehalt a 7 éves kisfiú.

Gyilkossággal vádolják Timothy és Tina Hauschultzot a Wisconsin állambeli Manitowocban, miután halálra kínozták a gyámságukra bízott, 7 éves kisfiút. Ethan Hauschultzt és testvéreit 2017-ben bízták a család gondjaira, a kicsiket rendszeresen bántalmazták, több esetben kellett nehéz farönköket cipelniük az udvaron.

A brutális gyilkosság még tavaly történt, de csak idén került vádemelés a szülők ellen. A gyilkosságot apja utasítására a házaspár fia, a 14 éves Damien követte el, azután, hogy a kisfiú nem tanult meg 13 bibliai idézetet.

Miután a kisfiú nem tudta megtanulni a 13 bibliai idézetet nevelőapja azt a büntetést szabta ki rá, hogy a gyerek egy 20 kilós farönköt cipeljen a téli hidegben. A feladat teljesítését 14 éves fia, Damien felügyelte, aki viszont ráadásképpen tovább bántalmazta a gyereket.

Damien szíjjal és bottal ütötte Ethant, amikor a kisfiú arccal a pocsolyába esett a 14 éves fiú a hátára tette a farönköt, és rá is állt. A szörnyűségek itt még nem értek véget, ezután hóba temette a gyereket, akin cipő és kabát sem volt.

Miután a kisfiú semmire sem reagált, kórházba vitték, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét. Az orvosszakértői vizsgálat szerint halálát a hipotermia és a testi bántalmazás okozhatta.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!