KezdőlapHírekIsmét Európa legjobb fesztiválja lehet a Sziget

Ismét Európa legjobb fesztiválja lehet a Sziget

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Sziget ismét versenyben van az Európa legjobb nagyfesztiválja címért a European Festival Awards közönségszavazásán.

A rendezvény 25 másik európai fesztivállal verseng, köztük olyanokkal, mint a szerbiai Exit, a németországi Hurricane, a dániai Roskilde, a belgiumi Rock Werchter vagy az írországi Oxegen.

Szavazni december 6-áig lehet regisztrációt követően az  eu.festivalawards.com/vote oldalon, és a közönség több más kategóriában is leadhatja voksait, így például ki lehet választani a legjobb közepes és kisfesztivált, a legjobb új rendezvényt, a legjobb zárt térben megrendezett bulit, a legjobb előadókat kínáló eseményt, valamint a kedvenc főfellépőt és „fesztiválhimnuszt” is.

A jövő augusztus 6-ától huszadszor megrendezésre kerülő Sziget 1993 óta már számos nemzetközi díjat és elismerést kapott, és a legjobb európai nagyfesztiválok versenyében is évek óta az első tíz között szerepel. Vető Viktória, a rendezvény sajtófőnöke szerint nemcsak jóleső elismerést jelentene a szervezők számára, ha idén első helyezést érne el a szavazáson a Sziget, hanem a nemzetközi sztárok figyelmét is még jobban ráirányítaná a fesztiválra.

Forrás:  MTI

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet