KezdőlapHírekGyász a testépítés világában: elhunyt Jenei István, világbajnok és mesteredző

Gyász a testépítés világában: elhunyt Jenei István, világbajnok és mesteredző

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mély megrendüléssel értesült a testépítő közösség Jenei István, világbajnok és háromszoros Superbody bronzérmes versenyző haláláról. Az 48 évesen elhunyt mesteredző számos hazai testépítő karrierjét segítette, és neve megkerülhetetlen volt a sportágban.

Jenei István 1994-ben, mindössze 19 évesen kezdte meg versenyzői pályafutását. Több alkalommal is megnyerte a Bodysport Kupát, emellett öt különböző világszövetségnél állhatott dobogóra. Kiemelkedő eredményei között szerepel a 2007-es, 2010-es és 2012-es Superbody bronzérmek, ahol olyan nagy nevekkel versenyzett, mint Kathi Béla és Dudás Ádám.

Az elmúlt években vesebetegséggel küzdött, de halálának pontos oka egyelőre nem tisztázott. A hírt közlő források dolgoznak a részletek felderítésén, és amint új információk állnak rendelkezésre, frissítik a híradást.

Annak ellenére, hogy orvosai vesedialízisre szorulása miatt figyelmeztették, továbbra is aktív maradt a sportban. Még tavaly is sikereket ért el, amikor a XXVII. Velikogospojinski Kupán, Szerbiában, újabb győzelmet aratott. Orvosi tanácsra folytatta az edzést, és soha nem adta fel a sport iránti elkötelezettségét.

Szerettei és tanítványai gyászolják, szívből együtt érzünk Jenei István családjával. Nyugodjék békében.

Frissítés: Tragikus baleset okozta a halálát



Kovács „Bunny” Zsolt, a bunnymedia.hu szerzője számolt be arról, hogy Jenei István halálát egy váratlan rolleres baleset okozta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet