KezdőlapHírek41 éves korában váratlanul meghalt a Netflix sztárja

41 éves korában váratlanul meghalt a Netflix sztárja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

41 éves korában váratlanul elhunyt Julian Ortega spanyol színész, aki az „Elite” és a „Velvet” sorozatokkal vált híressé.

A tragédia vasárnap délután következett be a spanyolországi Barbate-ban, Zahora tengerpartján, ahol Ortega épp vakációját töltötte. Körülbelül 17:30-kor a színész hirtelen összeesett a La Calima tengerparti bár közelében.

Bár kezdetben fulladásra gyanakodtak, a hatóságok később megerősítették, hogy szívleállás okozta a halálát mely sokkolta az egész világot. Az rohammentős csapat tagjai gyorsan a helyszínre érkeztek, és megpróbálták újraéleszteni a színész, de minden erőfeszítésük hiábavalónak bizonyult, Julian Ortega-t röviddel később halottnak nyilvánították.

A tragikus hírt egy spanyol színész szövetség jelentette be, részvétét fejezve ki az elhunyt családjának és barátainak. „Az Unión de Actores y Actrices nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a színész családjának és barátainak” – írták.

Julian Ortega, a híres színészek Gloria Muñoz és Jose Antonio Ortega fia, figyelemre méltó karriert épített a spanyol televízióban. Olyan népszerű produkciókban vált ismertté, mint a „Cristo y Rey” és a „4 Estrellas”, utóbbi 2023-ban került adásba. Az „Elite” című sorozatban nyújtott alakítása révén nemzetközi ismertségre tett szert.



Pályatársai mély szomorúsággal reagáltak halálának hírére. Fernando Tejero színész így nyilatkozott: „Teljesen összetört vagyok! Micsoda nagyszerű színész és csodálatos ember voltál, Julian Ortega… Nyugodj békében.”

Szüleivel egyetemben nagyon jó embernek tartották és tartják még ma is, mint színész kivételes tehetséggel volt megáldva szerepeit a legnagyobb szenvedéllyel és professzionalizmussal játszotta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet