Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megnyitotta kapuit Huanggangban az első olyan kórház Kínában, ahol csak és kizárólag koronavírusos betegeket ápolnak.

Az épületet nem zéróról építik fel, ahogy azt Wuhanban teszik, egy már meglépő épületet alakította át kórházzá, mindössze 2 nap alatt. A munkások és az önkéntesek mindössze két nap alatt rendezték be a kórházat, egy teljesen üres épületet rendeztek be kórházzá, ami 1.000 ággyal rendelkezik, és csaknem 75 kilométerre található Wuhantól.

Az első páciensek már meg is érkeztek a kórházba.

Egy teljesen új kórházat már elkezdtek építeni Wuhanban, Hubei térség fővárosában. A munkálatokkal két hét alatt lesznek készen. A hatóságok nemrég azt is bejelentették, hogy már épül az új kórház, Zhengzhouban, amit tíz nap alatt fognak befejezni.

Így néz ki 4 nap munka után a Wuhanban épülő kórház

Négy napja kezdték el építeni a Wuhan-i kórházat, de már elképesztőt haladtak a munkások. Az alapot már befejezték, ahogy azt a drónfelvételeken is jól látni, a munkások és gépek úgy dolgoznak akárcsak a hangyák.

A Mountain God Fire-nek nevezett kórház Wuhan nyugati részén helyezkedik el, ott, ahol kitört a koronavírus járvány. Jelenleg 132 halálos áldozata van a koronavírusnak, csaknem 6.000 embert fertőzött meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!