KezdőlapHírekLagzi Lajcsi megszólalt a börtönbüntetéséről: temetőben várta az ítélethirdetést

Lagzi Lajcsi megszólalt a börtönbüntetéséről: temetőben várta az ítélethirdetést

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szerdán hozott ítéletet a Budaörsi Járásbíróság Galambos Lajos ügyében, a mulatós sztárt 2 év 10 hónap börtönre ítélték. Lagzi Lajcsi most megszólalt az ítélettel kapcsolatban.

Galambos Lajosra 2 év 10 hónap börtönt szabott ki a Budaörsi Járásbíróság, az ügyészség azzal vádolta, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezte az áramot, a vizet és a gázt, valamint megvesztegette az ellenőröket. A 2017-ben született vádirat szerint összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet.

Lagzi Lajcsi a Blikknek szólalt meg az ítélethirdetés után, temetőben várta a mai döntést.

“A feleségem vétlenségét kimondta az első fokú bíróság, engem pedig elkaszált, és ez elfogadhatatlan. Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset, akár emberölés ügyében is. Az indoklás általam ismert része megerősít abban a hitemben, hogy nagyon sok hiba van az ítéletben, így állapították meg a bűnösségemet. A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva, és feltételezéseket tényként elfogadva döntött. Az szerettem volna, hogy ma lezáruljon az ügy, a lelki békém, a családom és az egészségem érdekében, sajnos ez nem történt meg, tovább tart a hat éve folyó mizéria, de természetesen a végsőkig harcolok, hogy kiderüljön az igazság, ami ma nem derült ki. Jó hír, hogy a feleségem esetében ez megtörtént, de ez sem szépíti a jogtalan előzetes letartóztatását, amivel kapcsolatban igen komoly kárigénye lehet” – mondta Galambos Lajos.

Lagzi Lajcsi az ítélethirdetéskor Soroksáron, nagymamája sírjánál volt épp, onnan értesült a tárgyalóteremben történtekről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet